Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, čím naštvala BIS Zeman, ale vím, čím štve mně. Už asi deset let ve svých zprávách hovoří o ruských agentech a jejich českých přisluhovačích. A nic s tím tedy nic neudělala, když jsou tedy stále zde. Chci tedy jejich jména.

3 9
možnosti
AT

Jakože Koudelka zazvoní v sedm večer u Řezníků a proti podpisu mlčenlivosti předá seznam ruských agentů, které vyhostila?

15 0
možnosti
SN

:-).....Pane Tichero, BIS je služba, která má chránit stát! Nevím, proč zveřejňují roky stejné informace, které nic neříkají. Předpokládám, že by se měli svěřit s tajnými informacemi, jenom osobám k tomu určeným!

Dá se to vyložit i jinak.....svůj obolus si zasloužíme a za druhé propaganda o nebezpečí z Ruska a Číny! Myslíte, že naši "kamarádi" nás nešpehuji|? Ale jsou to přátelé, bylo by výrazem nedůvěry je špehovat! Rv

1 9
možnosti
Foto

"Předpokládám, že by se měli svěřit s tajnými informacemi, jenom osobám k tomu určeným!"

A vy si myslíte, že to nedělají???

11 0
možnosti
Foto

Ne, BIS by se měla svěřit veřejnosti. Nechci způsob, jak se k těm informacím BIS dopracovala, chci jenom od Koudelky zveřejnit jejich jména. To, co dá do veřejné části zprávy, je v jeho pravomoci.

1 8
možnosti
AR

Jste opět humorný. Ruská tatáž bezpečnostní složka uvádí občanům RF podobné podrobnosti;-D?

4 0
možnosti
Foto

Nevím, co udělá ruská kontrarozvědka, ale proč ne. Na co nám špioni, které dokážou vypátrat ruští kontráši.

1 0
možnosti
DR

Nejspíš holt každý rok u té jejich úžasné "zprávy" pouze ofouknou prach a upraví datum. ;-D

2 5
možnosti
BT

A vy si stále myslíte, že se špicluje, jako za časů, na které rád vzpomínáte a také mnozí vzpomínají nebo útratu v hospodách za ně STB zaplatilo ? Když kdejaký Pepek Vyskoč s naslouchátkem ve svém uchu, obíhal hospody, stoupl si do fronty a naslouchal a naslouchal a večer psal a psal a ani pomalu nespal. Dnes by jste si takto nevydělal ani na ty dvě piva, co by jste za čtyři hodiny posedávání a naslouchání v hospodě vycucal!;-D:-P;-D

0 0
možnosti
Foto

Nechci jména těch, kteří byli vyhoštěni, chci jména těch, kteří zde zůstávají. A nechci to pro sebe, ale pro veřejnost.

Pokud jsou už zlikvidováni, tak potom nelze hovořit, že tu řádí.

1 4
možnosti