Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

duhacenzor5

8. 12. 2011 7:02
Ano chodí.

Ale kdo - můžeš si třeba tipnout někoho, kdo fanaticky nenávidí bezdomovce, třeba zrovna nick Hugo, autore.

0 0
možnosti
S

silvinka.pink

6. 12. 2011 19:51
***)

R^R^

0 0
možnosti
F

FiS95

6. 12. 2011 18:29
Ohrožení bezdomovci?

A copak "domovce" nikdo nevraždí, nemlátí, nepodpaluje a neokrádá?

2 0
možnosti
D

duhacenzor5

8. 12. 2011 7:07
Re: Ohrožení bezdomovci?

někdo domovcům rozdělává smrtící oheň za domovními dvěřmi ve dvě hodiny ráno.Tak tohle se domovcům neděje.

0 0
možnosti
TVŽJ

To viš že jo

6. 12. 2011 17:39
No nevím, nevím....

Vaše "zarážející fakta" jsou skutečně nepřehléhnutelné ;-D

- vše se odehrálo ve stejném období, tedy v době, kdy je kosa jako sviňa a světe div se - s roční periodou (kdo by to čekal, že příští rok touhle dobou bude taky zima ;-D) a navíc, v těch budovách vše byli bezdomovci! Žádnej "domovec". To je jasný. Takovej bezdomáč si v rozpadlé budově zapne ústřední topení, na elektrosporáku si ohřeje guláš k večeři a střízliv jde spát po večerních televizních novinách, tak jako my přeci. Takže je to celé podivné... hmm.

3 0
možnosti
JZ

71W

6. 12. 2011 17:46
Re: No nevím, nevím....

Nevidíte souvislosti ?

0 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

6. 12. 2011 17:30
Pravidlo potvrzující výjimku

Autore, to, že s Vámi občas nesouhlasím a Vy občas také nesouhlasíte se mnou, neznamená, že s Vámi občas nemohu souhlasit.Dnes jednoznačná karma.R^

Pražské bezdomovce občas fotím a znám jejich životní příběhy.

http://hassan.blog.idnes.cz/c/194758/Bezdomovci-a-jini-zajimavi-lide-II-fotoblog.html

http://hassan.blog.idnes.cz/c/192786/Prazsti-bezdomovci-a-poulicni-umelci-fotoblog.html          V.H.

1 0
možnosti
H

Hug0

6. 12. 2011 17:35
Re: Pravidlo potvrzující výjimku

na tech vasich fotografiich, kazdy druhy chudak bezdomovec kouri - jak je to mozne? nemaji na jidlo a bydleni, ale na cigarety maji?? a divi se potom nekdo kdyz zchlastani usnou s cigaretou v ruce, ze uhori?? ja ne ... sem realista.

bezdomovec je bezdomovec - ma zit nekde v lese. jak muze bezdomovec uhoret v nejake budove?? ma spat v lese na mechu ne v budove, kulne nebo chate - co tam bezdomovec dela?? je to jeho? obuskama vykopat za mesto, tam neuhori.

1 0
možnosti
H

Hug0

6. 12. 2011 17:28
hmm..

pisete:"Bezdomovci jsou stejně jako my, myslící, chápající a cítící lidské bytosti."

leta bojuji s radnici, policii, mestskou polici o to, aby z naseho mesta zmizeli bezdomovci. aby deti na autobusove zastavce nemuseli pravidelne sedet vedle spinaveho, pomoceneho, zapachajiciho individua. aby uprostred namesti nevysedavali a nepospavali lide, kteri hned pri prvnim pohledu budi odpor. aby deti ktere jsou ze skoly, nemuseli videt ty lidske trosky, ktere dle meho nejsou "jako my, myslící, chápající a cítící lidské bytosti".

pokracovani viz nize ..

1 0
možnosti
H

Hug0

6. 12. 2011 17:29
Re: hmm..

sme male mesto a vetsinu bezdomovcu znam od videni 10,20,30 i vice let. vetsina z nich mela vzdy problem s alkoholem pripadne drogami. vetsina z nich si dobrovolne zvolila zivot, kde alkohol je hlavnim smyslem jejich zivota. alkohol a nicnedelani ... a s tim spojeny zivot bezdomovce. osobne bych tyto lidi vytlacil na periferie mest, aby s nimy bezny pracujici clovek neprisel do kontaktu. ja je videt nechci a oni me, take ne. tak proc je musi kazdy den obchazet a poslouchat jejich zebrani?? doufam, ze letosni zima hodne tuha a tech "myslících, chápajících a cítících lidskych bytosti" umrzne co nejvice. bohuzel, v tomto state pokud nekdo umyslne nepracuje 20 let, tak s podivem nezemre hlady - jak je to mozne?? alespon ze zima, mraz a neustaly prisun alkoholu nas ostatni "myslící, chápající a cítící lidské bytosti" pomalu zbavuje techto lidi, kteri do konce sveho zivota neprinesou nasim a ani svym zivotum nic pozitivniho ....

1 0
možnosti
L

lesicatko

6. 12. 2011 17:26
čistá demagógia

" ...a není mezi námi nikdo, kdo by nemohl jednou skončit na ulici"

.

Tak toto je veľmi lacné hranie na city, prakticky vo všetkých štátoch EU ak človek chce, tak neskončí na ulici, totiž stať sa môže hocičo, ale existuje možnosť ako na tej ulici nezostať  - projekty pre bezdomovcov, charita, socialna politika štátov. Prave od autora by človek čakal, že o tom vie. Bezdomovovci sú rozni, časť ich stratila akúkoĺvek ĺudskú dôstojnosť a za fĺašku sa pozabíjajú a mučia aj sami  /v Bratislave odsúdili takto 4 bezdomovcov ktorí umučili piateho / Bezdomovci sú aj niektoré individua pohrdajúce touto spoločnosťou s vlastným hodnotovým rebríčkom, kde sloboda je nad všetkým  - a sú takto šťastní, len - takto odobrala socialka nemalo detí bezdomoveckým matkám, ktoré splodili deti ale kašĺali na ich budúcnosť, pričom odmietali aj charitatívne ubytovne. Detto mame teraz v BA plno požiarov, kedy častokrat uhoria bezdomovci , detto môžme fabulovať - ale nikto si nedovolí bez dôkazov vystúpiť Či ? .

2 0
možnosti
C

Camino.

7. 12. 2011 1:10
Re: čistá demagógia

Fundovany nazor, lesiciatkoR^

0 0
možnosti
H

Hug0

6. 12. 2011 17:14
hmm..

0 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články