Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Petr z Bologni

24. 8. 2011 10:55
...

V uvodu clanku mate nekolik faktickych nepresnosti, pro kvalitu prispevku by nebylo od veci si je opravit. Jinak ovsem s Vami naprosto souhlasim, zaver jste dokonale vystihl. Jen pro uplnost - aby spravedlnost byla uplna, ti zlotrilci z Noveho Boru by meli byt exemplarne potrestani a moralne odsouzeni romskymi soudci (tak, jako vitkovsti zlotrilci z majority byli odsouzeni soudci te same majority). Domnivate se, po vyjadreni romskych aktivistu, ze je neco takoveho mozne? Jsem skeptik, i kdyz mam sci-fi v oblibe...

0 0
možnosti
C

certik_bertik

24. 8. 2011 9:41
tahle

situace nemá řešení, nikdo neví co s tím

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni

24. 8. 2011 10:56
Re: tahle

No, to, ze Vy nevite, co s tim, jeste neznamena, ze ostatni to nevedi...

0 0
možnosti
RV

chanchez

24. 8. 2011 8:58
myslím, že

každý slušný člověk doufající ve spravedlivé, přísné a exemplární potrestání novoborských útočníků bude velmi zklamám, jelikož naše policie a nasledně i justice na to prostě nemá koule (jestli za tohle přijdu o dukáty, tak už se opravdu nedivím ničemu).

0 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

24. 8. 2011 7:37
Mimochodem, víte, že práce je pro cenzora

zřejmě sprosté slovo? Urývek z toho, za co mi včera vzal 100dukátů: "Když člověk chce, práci najde, to máte pravdu, ale o cikánech to neplatí. Je nechtějí už ani na kopáčské práce. Raději berou Ukrajince. Vím o stavební firmě, která zkrachovala právě proto, že nabrala cikány. A takové věci se rozkřiknou. Cikány neberou už ani v Technických službách. Na jedno místo se jim tam hlásí 20 lidí, to je víc, než na ekonomického náměstka středního podniku. Vím to, protože jsem jednomu človíčkovi od nás z vesnice tam zajišťoval právě přes technického náměstka (dnes má tedy jakousi zkratku, ale furt je to náměstek) protekci, aby to místo u kukavozu dostal. Dostal ho a váží si ho, žádná áčka. To se u cikánů nestává. Takže skutečně nevím, kde by mohli pracovat." Ani jsem se proti tomu neodvolával. Ještě bych mohl chytit jednu mačetou.

3 0
možnosti
B

bull003@seznam.cz

24. 8. 2011 7:35
A proto vláda posílá těžkooděnce,

aby dohlédli na slušné lidi, kdyby se snad cikánské kriminalitě chtěli bránit. Už tím to začíná být zajímavé. Nebo snad někdo věří, že těžkooděnec bude honit cikánského lupiče, zloděje nebo kapsáře? Co ale této pochybné vládě nedochází, že lidé nejsou hloupí a obrázek, který tak spolu s cikány buduje pak nezmění nějakým zoufalým klipem o neviditelných cikánech.

0 0
možnosti
JD

pedr64

24. 8. 2011 7:26
a vrchni cenzor

zase včera plácal v TV že to byl běžný kriminální, nikoliv rasistický čin

0 0
možnosti
M

Mychal.B.

24. 8. 2011 8:21
Re: a vrchni cenzor

V kterém pořadu?

0 0
možnosti
JM

Marcellus

24. 8. 2011 6:52
Nic takového se dít nebude.

TV Nova nepřináší srdceryvné reportáže o zdravotním stavu napadených. Trestný čín je kvalifikován jako ublížení na zdraví, žádný pokus o vraždu. Nikdo nevola po výjimečných trestech.

Spravedlnost v tomto státě n e e x i s t u j e, proto se celá situace bude jen a jen zhoršovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 331
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3079x
Mé objektivy toho už po světě hodně nafotily a malý laptop, který nosím v zadní kapse džínsů, by mohl vyprávět spousty neuvěřitelných příběhů.Smutných i veselých. Náš svět je složitý a přesto se o něm dá říct, že funguje podle těch nejjednodušších pravidel. Nikdo nemůžem říct, že víme všechno. Každý den objevíme malý zlomek pravdy. Každý den skládáme mozaiky. O politice, světě i svých blízkých. Mou skeptickou duši předčasně uzemněného pilota těší jediná věc. Lidi si vždycky cestu najdou. Správnou, špatnou, ale vždycky ji najdou.

 

 

Mediamonitordanforth@yahoo.com

Seznam rubrik

Oblíbené články