Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jsem tady

24. 1. 2010 22:52
Ehm. Ehm

V česku se na konspirační teorie lechce skáče, že ano.. :) |Každopádně, jako vždy, toto je extrém, oficiální verze je ale jen verze pro média - pravda je někde uprostřed. Občan USA o tom má větší povědomí, než čech, absorbujíce informace z US hlavně skrz média.

0 0
možnosti
TK

osvetitel

20. 3. 2009 1:12
No tak hlavni je ze ten film natocili nejaci levicaci !

To mluvi samo za sebe! Jinak me osobne ani tak nezajimaji spekulace zda vse cose otom 11. zari tvrdi bylo 100% tak jak se to s oficialnich US mist portretuje ,nebo zda se neco z ruznych duvodu "nacechralo!' Me hlavne zajima kdo zatim byl a proc ! A take kdo a proc byl zatim prvnim pokusem "sundat" ty dvojcata jeste za Clintona!

0 0
možnosti
S

Semper2

20. 3. 2009 0:20
Díky

R^R^R^

0 0
možnosti
W

wiki5.5

22. 1. 2009 6:56
prosim vas sledujte neco seriozniho

tohle je skvar

http://www.popularmechanics.com/technology/military_law/1227842.html

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

29. 1. 2009 4:09
Re: prosim vas sledujte neco seriozniho

No to máte tedy pravdu, že Popular Mechanics je škvár:

http://www.youtube.com/watch?v=xfASIxN8U44

;-D(Y)

0 0
možnosti
A

aussie

22. 1. 2009 3:25
Kdyby autor vedel

alespon neco o ocelovych konstrukcich, nikdy by takovou zhovadilost nenapsal...  Ale mozna ze i jo, fakta prece nikoho nezajimaj, konspirace je daleko zabavnejsi, ze? ... :-© A jen tak mimochodem, ohanet se italskejma intosema je uplne nejlepsi... ;-D

0 0
možnosti
JS

JaraSlovacek

29. 1. 2009 9:55
Re: Kdyby autor vedel

WTC7, od kdy barak spadne, jako rizena demolice, kdyz se mu kouri z poslednich dvou pater !!!

0 0
možnosti
RV

Ryan_Vandenbussche

21. 1. 2009 14:13
Oficiální verze je pravda!!!

Oficiální verze je naprostá pravda, přece to řílali v televizi ! A nevím, proč se lidi furt díví, že by arabi z jeskyňě nemohli běžně řídit Boeingy a lítat si v klidu půl hodiny nad USA!! Zase nějací konspirační teoretici něco plácají o tom, že si člověk nemůže volně lítat nad USA, ale to je svobodná země! Já třeba řídit Boeing 767  umím dost dobře. Sice jsem to zkoušel jen na počítači, ale to je simulátor, takže to umím určitě i v reálu. Jako ti únosci z jeskyně, jak tam Usáma pořád nechává ty videokazety a vždycky to najde nějakej TV štáb a na každé videokazetě Usáma vypadá jinak!Tomu se zase říká mimikry!

A kdyžby se tady nějací rejpalové a konspirační teoretici pořád oháněli těma svejma fyzikálníma zákonama a dalšíma blbostma, tak aby si radši dali pozor, abysme je neposlali na výslechy do Abu Ghraib, kde se po pár dnech stejně přiznají že sou Alkajda a teroristi!!Na tady takový jejich názory my tady v demokracii nejsme zvědaví! Nějakej Newton a další bláboly.Tak si dávejte pozor!

0 0
možnosti
D

DNA

13. 2. 2009 15:52
Re: Oficiální verze je pravda!!!

Já třeba řídit Boeing 767  umím dost dobře.

Sice jsem to zkoušel jen na počítači, ale to je

simulátor, takže to umím určitě i v reálu. ;-D

Tak toto je pecka tak som sa ešte ne nasmial.Podbným spôsobom skús simulovať súlož onanovaním s fotkou známej pornohviezdy a isto budeš lepší v reálu ako Rosenberg.xi,xi xi.

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

21. 1. 2009 13:55
9/11 War Games during 9/11 by the US military & CIA

http://www.oilempire.us/wargames.html 

!

0 0
možnosti
EK

Eles

21. 1. 2009 19:29
Re: 9/11 War Games during 9/11 by the US military & CIA

Už další nedávejte stejně na to nikdo nekouká. Já věřím, že jednotlivé informace na všech těch stránkách do sebe perfektně zapadají a vysvětlím proč. Konspirační teorie jsou skvělý byznys. To se ukázalo v případě údajně zmizelé lodi někdy (60.léta nebo tak nějak). Ukázalo se, že si původně vše vymyslel autor sci-fi literatury, přebrali to další a DODNES tomu spousty lidí věří a spekulují o mimozemšťanech nebo supertajných pokusech americké vlády. Film zpochybňující 11.září je totéž v bleděmodrém. Natočí se zalevno film, kde pár "odborníků" promluví u oficiálních záběrů a milióny lidí to zhltnou v kině jak malinu. Přitom je to tak absurdní... Není nic jednoduššího než vymyslet konspirační teorii. O věci, která je dostatečně mediálně známá a kde neexistuje stěžejní záznam (např. terorista se rok natáčel jak se připravuje na útok) - tam se prostě vyrojí kraviny. Vždycky. Dejte mi jakoukoli podobnou událost a sestavím za hodinu super konspirační teorii, která se nebude dát 100%ně vyvrátit.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

21. 1. 2009 12:43
Další dokument v řadě

Nemá cenu probírat detaily, byly už tisíckrát opakovány. Odpůrce jiné než oficiální teorie to stejně nepřesvědčí a ti budou do diskuze zanášet rádoby "vtipné" poznámky, které ale svědčí jen o jednom - o jejich vlastní bezradnosti poprat se s nezpochybnitelnými fakty, které boří oficiální teorii.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

21. 1. 2009 12:53
Re: Další dokument v řadě

Martine, ty jsi i spiknutolog??? 8-o;-D;-D;-D

.

"... s nezpochybnitelnými fakty, které boří oficiální teorii."

.

Ať žije perpetuum mobile, že? Koukám, že ty "sežereš všechno i s chlupy" jen když to nepochází z oficiálních médií .... Kdyby sis raději nastudoval úměru mezi daňovým výběrem a sazbou daně (daní).

0 0
možnosti
RK

Radek0075

21. 1. 2009 12:14
Když bych připustil,

že 11. září byl podvod zinscenovaný vládou, nebo tajnými službami službami USA, tak počtám kolik by do toho muselo být zainteresováno lidí. Logistická příprava by zabrala minimálně několik měsíců, né-li let. V tomto případě by se jednalo minimálně o stovky lidí, všichni mají rodiny, známé a pochybuju že by nevarovali aby se v určitou chvíli nepohybovali v prostoru kde by mohli přijít o život, nebo o zdraví, aby neletěli určitými leteckými spoli. Snad nikdo nechce věřit tomu, že by nikdo nežvanil.

0 0
možnosti
AZTSČ

A zas ten sedlák Čupera

21. 1. 2009 12:25
Re: Když bych připustil,

hlavně tleskám těm dělníkům co v plném provozu umistovali ty bomby do wtc (aby se vše pak lépe zřítilo) a nikdo si jich nevšiml R^

0 0
možnosti
ŠB

Štěpán Binko

21. 1. 2009 12:14
Já fakt nemůžu...

Kolik těch konspiračních teorií ještě bude? Jenom čekám, kdy do toho zatáhneme mimozemšťany, pak už to nebude mít chybu.

Jediné, co mě vždycky pobaví je, že ti, kteří nevěří nejpravděpodobnější a oficiální verzi, tak činí na základě filmu. Nevěřím tomu co se stalo, lidem kteří u toho byli, letadla nebyla, pak zase jo, ignorujme, že se k tomu někdo přiznal, ale věřme jednomu filmu, protože tam nějaký pán, co je u něj titulek že dělá to a to, řekl, že to tak nemohlo být.... Prostě pecka. R^

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

21. 1. 2009 13:52
Re: Já fakt nemůžu...

Marvin P. Bush, the president’s younger brother, was a principal in a company called Securacom that

provided security for the World Trade Center, United Airlines, and Dulles International Airport.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.