Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mira UL

19. 2. 2009 16:06
Argumentů málo, demagogie přes míru!

Tento nebo podobný demagogický článek jsem četl už na jiném blogu. A tak se jen ptám nekritických atomových energetiků: Kde chcete brát další území na stavbu jaderných elektráren? Kde chcete na území ČR brát další vodu na chlazení páry? Kam hodláte !bezpečně!ukládat tzv. vyhořelé, ale přesto silně radioaktivní palivo? Co budete dělat se silně radioaktivním materiálem po dožití reaktoru? Kolik to bude všechno stát? Kdo a za co postaví rozvodné sítě? Kdo a za kolik je bude provozovat? Kde chcete vzít pozemky pro stavbu trafostanic VN?Jste si naprosto jistí, že spotřeba energií poroste - před dvaceti lety jste strašili nedostatkem energie, nebudou-li stát čtyři bloky Temelína, teď vyrábějí dva a energii musíme vyvážet. Teď už zase strašíte nedostatkem energie...

VY PŘESTAŇTE LHÁT A PODVÁDĚT!!!!

0 0
možnosti

czechian

20. 2. 2009 17:55
Re: Argumentů málo, demagogie přes míru!

To je těžké, když diskutéři neumějí číst. ;-O

0 0
možnosti

kraken

17. 2. 2009 10:35
souhlas

a protoze ohledne jadra panuje spousta dezinformaci a demagogii a zaroven je to jedina mozna alternativa (a dle nazoru energetiku je uz ted na stavbu dalsich bloku Temelina skoro pozde), chce to takovych clanku a nazoru do verejnosti poustet vice, at si to uvedomi.

Ja bych jeste doplnil jednu vec - jak budou dochazet fosilni zdroje, cena energii samozrejme raketove poroste. Takze kdo bude mit na vyvoz na tom hodne vydela (a z toho muze dotovat jine verejne projekty apod.), kdo bude zavisly na dovoru prodela kalhoty... Do toho je treba si uvedomit, ze (pry) se JE stavi cca 15 let, takze kdybysme ted zacali, tak  hotovo bude v 2024.

A posledni bod - podle me rozjeti stavby JE v soucasne dobe splnuje pozadavek CSSD na zvyseni poctu pracovnich mist a zaroven to bude investice do budoucnosti, vratna a uzitecna - na rozdil od zvysovani pracovnich mist v neproduktivnich a zbytecnych oblastech.

0 0
možnosti

IJNovak

17. 2. 2009 0:40
Zločinné spolčení SZ zvyšuje dle §179 Obecné

ohrožení se sazbou 12 let nepodmíněně (§179, i §180z.č. 140/1961 Sb. v platném znění!!!! Topolánek je veřejně vydírán a za toto upozornění několik lidí z MPO již muselo odejít- nechápali koaliční smlouvu ohrozili Topolánkovu Vládu!!!  OSZ podání k vydírání vrátilo a odložilo!!!

0 0
možnosti

CernoZelenySmejd

16. 2. 2009 18:53
zelení

Khmérové jsou banda gaunerů a škůdců!

0 0
možnosti

czechian

16. 2. 2009 18:04
Děkuji vám za velmi komplexní rozcupování zelené...

...demagogie. R^ To je snad první článek na místních blozích, který jsem slupnul najednou a nemám k němu žádné výhrady.

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.