Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

echo.3

11. 12. 2008 19:47
Máte rozháranou mysl, autore !

Jste úplně mimo nebo na nás hrajete nějakou hru?

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

9. 12. 2008 18:58
...

...Takže pro ODS, resp. to, zda zůstane u moci pravice, včetně jí, může být vznik nové parlamentní strany paradoxně záchranou. Protože jí sice vezme voliče, ale mohla by oslovit i ony nespokojence, co se uchylují k volbě notoricky neúspěšných stran na pravém kraji spektra, stejně jako ty, kteří migrují třeba k zeleným, případně tu velkou část voličů - jak se ukázalo v posledních volbách do Senátu - která patrně z důvodů naprostého znechucení onou politikou lobbystických a osobních zájmů nevolí vůbec.

0 0
možnosti
M

mtis

9. 12. 2008 16:56
Jasně blbečku.

Radar k nám vstoupí jako okupant na přání celého NATO.

0 0
možnosti
LJ

lolek77

9. 12. 2008 17:22
Re: Jasně blbečku.

Porovnávat obsluhu radaru ke vstupu vojsk (srpen 1968) může jen imbecil.

0 0
možnosti
JP

johnpeters

9. 12. 2008 15:07
Podle mych

meritek na uroven kvality nekterych komodit by na trhu skrachovalo nekolik firem ci jednotlivcu-jako priklad uvadim Coca Colu co by vyrobce osvezujicich napoju,Mc Donald co by producent chutnehoobcerstveni,a Vy co by novinar ci bloger.Nekdo holt muze rajzovat po svete cely zivot,a stejne mu to neni nic platny.Ale neberte si to osobne,treba Vas zivot jednou osviti...Jen abychom uz v te dobe nebyli venku z EU,to by se nam svet pekne vzdalil,i podrazil!

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

9. 12. 2008 16:46
Re: Podle mych

Víte, možná jste mě trochu nepochopil. Mě nejde o vystoupení z EU, naopak, jde mi o to, aby se EU přiblížila občanům svých členských zemí, aby se konečně zformovala ona občanská společnost Evropy, která bude aktivně korigovat  onu nevkusnou mocichtivost pánů v Bruselu. Jde mi řečeno slovy klasika o obnovu společenského kontraktu v EU. Nechci jen poslouchat, co za Kafkovské absurdity si tam vymýšlí. Nechci, abychom byli jen tupým stádem, které se podřizuje tupé moci.

Jinak o "podražení" - až začnete také cestovat a svět se vám konečně přiblíží - vykládejte třeba Rakušákům, Slovincům, nebo Řekům - schválně, co vám v souvislosti se zavedením eura v jejich zemích řeknou...

0 0
možnosti
DT

Dimitar Toškov

9. 12. 2008 11:57
Petr Mach...

...na mě udělal v TV vystoupení dobrý dojem. Výtečné názory, zdravý přístup k SESR. Nechám se překvapit, jakými lidmi se obklopí, jaký bude jeho konkrétní politický program. Pokud ještě vypiluje mediální vystupování (působí trochu nesměle), může se mnou počítat.:-)[>-]

0 0
možnosti
F

fext

9. 12. 2008 11:08
Pěkně, Kadle, pěkně

...jen jedna nepřesnost, OSD žádný prostor pro konzervativní stranu nevyklidila, ten prostor tu byl odjakživa nezaplněný.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

9. 12. 2008 11:14
Re: Pěkně, Kadle, pěkně

Odborový svaz dopravy?;-D

0 0
možnosti
MZ

zajicek8

9. 12. 2008 7:27
Historie

Dělení ODS je naprosto očekávaná , hisroticky předvídatelná situace. V ODS se sdružoval ti, kteří chtěli socialismus nahradit kapitalismem, hledači třetí cesty zůstali v OH, pokračovatelé pražského jara v ČSSD. Teď máme kapitalismus v ekonomice, tím ODS splnila svůj cíl. Zda a jaký kapitalismus do zdravotnictví a sociální sféry, na to se názory v ODS liší, a proto se nutně rozštěpí.

Boj o koryta je jen doprovodný jev.

0 0
možnosti
TT

tolan

8. 12. 2008 22:11
Autore, v Blicích listech jste možná jednička

Tady to na karmu nevidím.    Rv

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

8. 12. 2008 22:39
Re: Autore, v Blicích listech jste možná jednička

Pro Bliclisty už nepíšu. Tam mě za mé konzervativní názory pan Kotrba nedávno vyhodil a poslal do (Y) - takže si poslužte - už jsem na podobné :-© zvyklý.

0 0
možnosti
S

Sampis

8. 12. 2008 20:55
Nesouhlasím s vašimi postoji

jsem politicky jinde. Ovšem docela souhlasím s vašimi závěry. Řekl bych, že jde ostřízlivý odhad. Jen doplním, že liberálně-konzervativní hibrid ODS by měl zaniknout, nebo se transformovat ve středovou, populistickou stranu osobních zájmů. Je tu totiž prostor nejen pro konzervativce, ale i pro liberály. Ačkoliv není zcela jasná jejich podpora ve společnosti, viz Unie Svobody, nebo její dnešní reinkarnace SZ. Přesto se domnívám, že liberálům i konzervativcům splynutí   v paskvilu ODS škodí.

p.s.: Kafkošvejkárna má oficiální termín Hlava XXII.

0 0
možnosti
F

fext

9. 12. 2008 11:10
Re: Nesouhlasím s vašimi postoji

"...se transformovat ve středovou, populistickou stranu osobních zájmů"

Nerozumím. O jaké transformaci to mluvíte? Tahle věta přesně popisuje OS takovou, jaká je.

0 0
možnosti
JZ

ptáček XXL

8. 12. 2008 20:54
ODS začala pracovat na své sebevraždě

Už mi téhle odumírající babizně není líto. Ještě před 4 roky to byla krásná mladice. Co se stalo? Tak dlouho jí vojížděli náčelníci z Topolovy kmenu, že rychle zestárla a radši se zabije, než žít s touhle topolovskou cháskou. Ale vážně: ODS už není pravicovou stranou. Tak milá strano, nemáš nárok! Přijdou jiné a lepší!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 86
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4233x
Studoval jsem elektrotechniku a psychologii a dostal doktorát v oboru psychologie a historie terorismu. Dále intenzivně studuji nejširší otázky geopolitiky. Pracoval jsem i jako poradce v Senátu PČR a pro prezidentskou kancelář. Léta předtím řešil koncepční otázky v síti CZFree. Žiji převážně v cizině, ale do ČR se často vracím si do hospody zakouřit.