Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Semper2

4. 12. 2008 20:12
Tak prosím - a pak že teorie zednářského spiknutí

jsou jen fantasmagorie. Karma! Bilderberg a další pobočky satanistické židovsko-zednářské sekty se činí... Film Endgame, na nějž avisujete, mohu každému jen doporučit - na rozdíl od Zeitgeistu. R^;-)

0 0
možnosti
LC

Maniak

4. 12. 2008 15:16
Už to nehul

Člověče, jak může někdo žádat vyšetřování na základě zdvořilostní deklarace, která je navíc přílohou (Annex) nějakého dokumentu. Když už nic jiného, měl bys přiložit onen dokument, ke kterému se tahle příloha váže. Jinak to je čirá demagogie a vytrhávání z kontaxtu.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

4. 12. 2008 16:46
Re: Už to nehul

Zkuste si ten SG report, ke kterému je ten Annex, z OSN vydolovat.  Pár novinářů už na tom strávilo pár týdnů a neuspěli. Proto také alespoň tu deklaraci získali nakonec od NATO.

Ale samozřejmě géniům, kteří se viditelně vyznají v diplomacii ještě lépe než Šwarcnberk a koza v petrželi dohromady - když tak pěkně odhadnou několika slovy "zdvořilostnost" oné deklarace - se samozřejmě meze nekladou. Jistě budete úspěšnější a dostanete tu zprávu z panaBana za nás plebs demagogických vytrhávačů z kontextu. 

A koneckonců, člověče maniače, pláčete na špatném hrobě - já jsem si to s vyšetřováním Bana nevymyslel, s tím přišel Rogozin - a ten, možná, ty interní dokumenty -narozdíl od nás i vás i četl - takže to možná ani ta demagogie vytrháváním z kontextu v jeho případě nebyla. Ale to se samozřejmě brzy dozvíme - až nám vaše diplomatické kanály ony  dokumenty promptně vychrlí. :-P

0 0
možnosti
NG

hnedka_zdrapana

4. 12. 2008 9:19
hm

"Předkládám zde tedy její překlad s nadějí, že tak snad započne veřejnou diskusi na vážné téma tohoto téměř utajeného propojování OSN s NATO."

Obavam se, ze ty co o tom rozhoduji, nejaka diskuze na idnes prilis nezajima...

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

4. 12. 2008 9:31
Re: hm

No, to já se tedy obávám také. Také se obávám, že nejen že to nezajímá ony mocné, ale že to moc nezajímá ani média, ani veřejnost. Je to nejspíš příliš daleký kabát od železné košile každodenních starostí.

0 0
možnosti
JK

kurzan

4. 12. 2008 8:05
:)

Je to jen nezavazne prohlaseni, ktere nikoho nezavazuje - gen. tajemnik nema v tomhle absolutne zadne pravomoce, podobnych deklaraci jsou prijaty stovky a stovky, takze me ani tak nemrzi, ze se to nenafukuje - aby to neco znamenalo muselo by nejspise dojit k zmene celych zakladajicich smluc jenz by museli vsechny staty znovu ratifikovat, popripade ad hoc alespon ke schvaleni postupu vzdy radou bezpecnosti - coz je (pro nekoho nastesi pro nekoho bohuzel) nerealne.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

4. 12. 2008 9:05
Re: :)

Chcete-li být ve svých politických a právních úvahách brán vážně, je dobré se vyvarovat hrubých gramatických chyb.

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

4. 12. 2008 7:14
TOTALITNÍ SVĚTOVLÁDA

 ,,Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli.‘‘

Martin Luther King

http://www.mujweb.cz/www/totalitnisvetovlada/

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

4. 12. 2008 6:37
Ja to rikal

Karma

Esoteric Agendahttp://http://www.sprword.com/videos/esotericagenda/

0 0
možnosti
MT

tuccy

4. 12. 2008 6:02
Co je na tom

tak závadného? Přeloženo do lidštiny to přece říká jen "V zahraničních misích se nám s vámi spolupracuje dobře, tak v tom budeme pokračovat." - možná, že kdyby Rusové neztráceli čas prskáním ale pokusili se vyslat své mírotvůrce i jinam než na území exsovětských republik a za jiným účelem než aby tam promazávali soukolí konfliktů, tak by ta dohoda byla i s nimi.

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

4. 12. 2008 15:55
Re: Co je na tom

No já si (asi narozdíl od TTF) myslím, že závadné je na tom to, že NATO by mělo chránit své vlastní členy a ne se doslova pokoutně svěřovat panu Banovi a celé té jeho pochybné levičácké selance s názvem OSN, aby pomocí něj dělala světového policajta. Dost na tom, že se do této kontroverzní role šněrují američani.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

4. 12. 2008 3:31
ze by

konecne OSN prislo na to, ze mir se kvetinami v hlave delat neda? To by se skutecne blyskalo na lepsi casy

0 0
možnosti
JZ

tumetuestumefaisdubien1

4. 12. 2008 3:59
Re: ze by

Pri boji za mir se hulit nesmi, s vyjimkou Vietnamu.

0 0
možnosti
K

Killingworth

4. 12. 2008 2:10
A panovi to vadi, protoze mu to vadi, .....

....nebo mu to vadi, ze to vadi RUSKU?;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti