Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Bez karmy, dle mého plytký, nezajímavý a dost mizerný článek Rv

0 3
možnosti
JR

J56a44r41a 82R85a97n72k

3. 9. 2014 21:42

Karma za dobre napsany clanekR^

3 2
možnosti
MP

Běžte vykládat něco o Čečně do Bostonu, zejména o rodině Carnajevových.

Ty obehrané scénáře! USA občas podporují tzv. vzbouřence proti diktátorskému režimu. Když se to hodí, tak následuje velká podpora. Ono to ale poslední dobou zafunguje tak, že je tam ještě horší režim než předtím, trpí plno lidí, kteří utíkají pryč. Nový režim se jaksi na svoje podporovatele vykašle a napojuje se na nejhorší teroristy. Výsledky pro Evropu tristní: přes Lybii proudí uprchlící, kteří se plaví směrem k Itálii, zatímco dříve byli zadrženi a vráceni, v Sýrii byl jakž takž stabilní režim, ale Asad nebyl po chuti. A co je tam teď? Víc než milion uprchlíků, rozvrácená země, muslimští teroristi řádí jak zběsilí. Tak to bylo tamním lidem opravdu pomoženo. Amíci musí mít v posledních letech buď neschopné poradce, kteří neumí věci domyslet do důsledků, nebo ....?

Takže nyní už jen s obavami sleduji, co Mr. Obama a spol. provedou s východní Evropou. Doufám, že si Merkelová vzpomene na tu sledovačku a nebude jim až tak zobat z ruky.

2 4
možnosti
JJ

J15a72n 47J30o20š36t

3. 9. 2014 21:03

Argumentace s Čečnou je lichá. Odpovězte si odpovědně na otázku "opravdu byste chtěl v Evropě muslimský stát s právem Šaríja" ?

P.S. Dokud Čečenci nenapadli sousední Dagestán, kam chtěli Šaríju importovat, tak se jim nic nedělo ! Mám ale pocit že to víte a pouze zde hrajete nefér propagandistickou hru.

1 3
možnosti
Foto

Čečensko bylo před Kosovem. Kosovo řeklo, že územní celistvost není posvátnou krávou, kterou je nutné udržovat za každou cenu naživu. Ostatně jak vznikly USA? Pokud centrální vláda nedokáže zajistit pro všechny obyvatele daného státu vnější a vnitřní mír, má právo se provincie vzbouřit a trhnout. Ukrajina ještě před Majdanem byla zhrouceným státem, který paradoxně vznikl na základě práva na sebeurčení národů. Takže se nelze divit, že základě tohoto práva také může zaniknout.

K tomu Mezinárodní soud v Haagu dodal, že nejsou určeny způsoby, jak provést secesi, tedy ring volný.

1 3
možnosti
LW

L16e97o 27W47o62l23f

3. 9. 2014 20:21

Zdravím Vás, pane Janýre. Napsal jste to dobře. R^

4 2
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1955x
Žijí ve Vídni a v Praze. Studoval jsem informační technologie ve Vídni a zabývám se občanskou společností. Politicky se angažují v různých iniciativách.

Seznam rubrik