Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Přesně řečeno: VYUŽITA SLABOST NÁRODA!  Obávám se, že zase skočíme  na vějičku a země se dál bude propadat! Prozatím se tady neukazuje mimo tak 3-4 známých tváří nikdo, kdo by ztrhnul voliče...

0 0
možnosti
JH

J54a68n 88H62l63e95d17í30k

27. 8. 2013 12:40

jste zkušený a inteligentní muž, v takovém stavu je čs společnost, ti tzv lepší lidé nevstoupí do čs politiky, do tohoto kanálu vstupují odrzlí, ukecaní lidé za jedním účelem--  zbohatnout. To nezměníme. ---  Když Gottwald převzal od Rusáků republiku, už byla Rusáky okradená o Podkarpatskou Rus,,-- ale lid byl z 95 procent věřící, vystrašený okupací, velmi pilný a pracovitý, bez cigánů, vietnamců, mongolů, arabů a afričanů. -- V roce 1990 komunisté odevzdali českoslov s rozpadlou ekonomikou, Gorbačov přece vyhlásl embargo na čs šmejd a brak a mimo potravin vše nakupoval na západě, od 1986-7 ==lid byl nevěřící, naprosto materiálně založený:: Kdo nekrade--okrádá rodinu:: navykl na trvalé přikrádání, na fronty na maso, toal papír, dámské vložky, auta, šicí stroje, bicykly, nikdo skoro nikomu nezáviděl, 90% mělo trus, a na byt se mezi normál lidmi čekalo i 12 let !!  Lidé zvykli na Máchovo jezero, Orlík, Zemplín Šíravu, Balaton, někteří na Rumuns a Bulharsko a najednou svoboda, komunisté na postech se vyznali--- měli všechny informace--- ti nakradli a odvezli, co stačili !!!--- Závěrem:: nikdo se neplazí ulicemi Žižkova vyhladovělý s příznaky TBC, vilky se prodávají, penzisté a přeplněné nákupní vozíky, vyprodané zájezdy, komunisté lžou a mlží a ti s malým-- jim to žerou z ruky.

2 0
možnosti
JM

Já na Žižkově bydlela a bezdomovců se tam tedy plíží  a polehává po lavičkách hodně.Možná i to TBC by se mezi nima našlo.

1 0
možnosti
TK

Po roce 89 se Václav Klaus rozhodl, že zhasne a novou "elitu" vyrobí z vexláků, podvodníků, prostě lidí všeho schopných.  Národ s takovouto "elitou" nemá budoucnost, přesněji řečeno má přesně takovou budoucnost, jakou vidíme kolem sebe.. Stát mafiánů a zlodějů. :-/

4 1
možnosti
PH

P27a63v26e53l 21H35o88r47á36k

27. 8. 2013 15:33

Jo, přesně tak to popsal v rozhovoru Jan Stráský. Myslím tu první část Vašeho příspěvku.

0 0
možnosti
Foto

conkal jste prostě za režim, který všechno prožral. Já bych to nebral tragicky, splést se může každý.

0 3
možnosti
JL

Několi rozporů - dnes Česká republika zadlužená je, to ano, ale pořád platí, že v porovnání s ostatními evropskými státy se jedná o zadlužení velmi nízké. Tvrzení, že jsme v neřesti na  prvním místě na světě mi přijde dost přitažené za vlasy. Netuším, jak jste ke svému tvrzení dospěl. A pak ještě k tomu roku 1937. Je docela zajímavé, že jste si vybral snad nejhorší rok 1. republiky, kdy se stát ocitl v obrovské krizi - a v první desítce nejvyspělejších států na světě jsme v roce 1937 opravdu nebyli.

1 0
možnosti
TK

1. Zadlužení je nižší  z toho prostého důvodu, že jsme se začali zadlužovat až po roce 89 a díky slušné startovací pozici poměrně pomalu..

2. http://zpravy.ihned.cz/c1-60160580-nerestne-zeme-sveta-cesko-vede-coby-zhyralci

3. Zjjistěte si, jak ohromné peníze (na dluh) šly tehdy na zbrojení. Dnes nepředstavitelné.

0 0
možnosti
JM

Jan Masaryk prohlásil (1947 ?) " Občané se musí naučit, že se věci nesmí nechat v rukou hrstky profesionálních politiků, protože to můžou být sice slušní lidé, ale taky to můžou být zloději, gauneři, dobrodruzi, hrdlořezové, kariéristi a kšeftaři se životy celých folků". 

Ano, to souhlasím, nebo to také mohou být profesionální synové významných papínků. Těch papínků, kteří z rodičovské lásky dostali synky na vysoká postavení, i když jejich vzdělání tvořila pouhá maturita. Pokud, autore, nevíte o kom hovořím, mrkněte se na CV Jana Masaryka. S maturitou na post ministra zahraničí snadno a rychle. Jen si říkám, zda by to tak snadno šlo i tehdy, kdyby se nejmenoval Masaryk, ale třeba Novák:-)

0 1
možnosti

ovšem jeho selský rozum předčil vzdělání mnoha akademiků

2 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik