Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jan.cervenka

28. 11. 2011 10:20
FAKTICKÉ CHYBY

Vážený pane Januško.

Ve svém příspěvku se v první části dopouštíte hrubého zkreslení skutečnosti, když píšete o Univerzitě Jana Amose Komenského Praha - UJAK. Univerzita se opravdu v pořadu Otázky Václava Moravce objevila, ale zcela v jiných souvislostech, kauza, o které píšete, se týká úplně jiné vysoké školy (BIVŠ). Univerzitě Jana Amose Komenského Praha NEBYLO navrženo odejmutí akreditace a hloubkovým šetřením, které probíhalo plošně na VŠ v Česku bylo potvrzeno, že škola nemá ŽÁDNÉ "rychlostudenty", kterým by se rozdávaly diplomy. Žádám Vás tímto, abyste článek, v němž se de facto dopouštíte pomluvy, uvedl na pravou míru.

Pokud byste se chtěl hloubkově věnovat tomu, co UJAKu bylo ze strany AK doporučeno a jaká opatření škola přijala, aby tato doporučení implementovala, prosím, neváhejte mne kontaktovat na emailu cervenka.jan@ujak.cz.

S pozdravem

Mgr. Jan Červenka - UJAK

0 0
možnosti

lunak

25. 11. 2011 16:40
Už to motto v titulu je špatně!

Jsem už sice také v důchodu, ale na rozdíl od autora vím, že v demokratické společnosti (už od starého Řecka) "jsou zákony od toho, aby chránily slabé před silnými", čehož nám ovšem naše vlády jaksi nedopřávají, nebo jen na oko. Zároveň to je zpravidla v rozporu  s tvrzením v titulku. Takže autorovi přednášející v roce 1948 přinejmenším lhal, pokud to nebyl (spíše ale asi byl) bolševický agitátor nejhrubšího zrna.... A zbytek článku tím pádem nemá smysl číst...

2 0
možnosti

P.32

25. 11. 2011 15:46
VYČERPAVAJICÍ

bohužel karma jde dát jen jednouR^!

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik