Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

Vlastníkem vodovodní přípojky je podle zákona vlastník připojené nemovitosti, a to od vodovodního řadu, bez ohledu na to, přes jaké pozemky přípojka vede. Přijde mi logické platit za opravu něčeho, co je moje. Když si rozbijete okno, nebo střechu, tak také budete vyžadovat aby Vám opravu zaplatili například sousedé?

1 0
možnosti
JD

no, mě to moc logické nepřijde, když nemohu ovlivnit činnost na tom veřejném pozemku(např. doprava) a tím možnost způsobení poruchy

0 1
možnosti
JS

Pane Januška máte v tom trochu zmatek,státní dluh roste o 3 552 Kč každou vteřinu!a ne minutu....

0 0
možnosti
LV

A kdo ty náklady nese teď? Všichni, kdo platí za vodu. 

Hysterie okolo novely zákona o vodovodech a kanalizacích je další případ zoufalého "tepání nepravostí", které je posledních pár měsíců tak oblíbené mezi "obyčejnými lidmi".

I když faktem je, že pověstné lejno na podrážce má tentokrát i Mze, které se bláhově domnívá, že to povede ke snížení ceny vodného a stočného. To by zafungovalo jedině v tom případě, že by bylo možné vybrat si dodavatele vody stejně jako třeba dodavatele elektřiny nebo plynu.

0 0
možnosti
VR

V26á85c76l72a44v 71R12o74d

9. 4. 2013 11:10

Vážený pane, ale ty přípojky ve vlastnictví vlastníků (až na nepatrné výjimky) jsou. U nás na Vysočině jediná RWE kupuje přípojky plynu! Pokud si stavíte dům, tak vás nechají za určitých podmínek napojit na vodovodní a kanalizační řad. Vše děláte za vlastní a ty připojky jsou Vaše.

1 1
možnosti
LV

Ne tak docela, myslím, že je to od hranice pozemku. Ale jistý si nejsem, musel bych to hledat. Uvítal bych, pokud budete rychlejší, páč jsem dneska nějakej línej

0 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik