Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Nějak jsem moc nepochopil,co chtěl autor sdělit. Rakousko má trošku a dočasně odlišná pravidla při zřizování účtů. Již nápravu podepsalo.Nicméně každý občan v EU si může založit účet kdekoli,kde má trvalý pobyt, což není bydliště. Jde také o technickou stránku věci. A většina zahraničních bank vám ráda zřídí účet i když budete bydlet tady. Internet dosud funguje všude. Jen to někde musíte osobně podepsat.

Zlato jako rezervní měna či krytí měny ztratilo význam a tak i v USA president Nixon zrušil krytí dolaru zlatem. Dnes tím zlatým krytím trochu hrozí Rusko,Čína,Brazilie a podobně.

Jen cena Trojské unce je odvozena směrem k Dolaru a tak nevím,nevím jak se dohodnou. Podle mého se dohodnout nelze.

Jde jen o politický nátlak při zavedení další rezervní měny, případně rezervní virtuální měny. Tento týden se to bude projednávat v Petrohradu za účasti politických špiček světa.

0 0
možnosti
Foto

M45i19l12a13n 36K38a41s34l

2. 9. 2013 10:46

Vaše mezery před otazníky hodně napovídají o vaší vzdělanosti - už z toho důvodu váš článek ignoruji - nevzdělance nečtu. Rv

0 1
možnosti
BD

Máte opravdu zvláštní nároky na vzdělance. Asi jste jediným vzdělancem pouze Vy osobně.

2 0
možnosti
DK

Pane Januška, já tu knihu pana Motla četla a dělalo se ni zle....jednak z toho, že jsme našim západním kamardům zaplatili za každého českého vojáka a každý náboj, včetně úmrtního rubáše. Dále se Amerika, Švýcarsko i Británie postarali o to, aby nám bylo ukradeno, co šlo...rukou svornou. Nejvíc mne ale udivuje, že bychom měli mít v ČNB sbírku zlatých mincí o které nikdo nechce nic říct...takže mne to vede ke spekulaci, že si je kamarádi sametové revoluce rozdali mezi sebou....A Tošovský byl měl jít před soud a následně sedět..za odprodej našeho zlata...vzdělaný člověk a takový vůl (sorry)...!!

2 0
možnosti
BD

Mottla neberte vážně. Jde mu pouze o reklamu a peníze.Své závěry předkládá jako jediné možné a lidé mu to žerou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik