Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A co chcete v republice, kde se zákon mění jako použité ponožky? Dobrý stát je ten, který má málo zákonů. A zákony musí být stabilní po desítky let. Musí být předvídatelné.

2 0
možnosti

J86a18n 83H25l36e38d18í11k

13. 5. 2013 15:18

vše, co vymyslí čeští právníci--- stojí za starou belu,,, X krát se nabízelo přeložit trestní, občanský, správní zákoník z textů některé úspěšné a civilizované země--- marně, touha se seberealizovat za každou cenu stojí národ peníze a ztráty majetků, čeští vlastenci to mysleli možná dobře, ale byli to fanatičtí nacionalisté bez rozumu

3 0
možnosti

Nedávno jsem daroval nemovitost  synovi a při prohledávání webu katastru nemovitostí jsem jen tak narazil na nějakou blokaci zápisu do katastru a nyní to nemůžu najít, takže nevím zda blokace existuje nebo to bylo jen mé přehlédnutí, nebo zbožné přání.

0 0
možnosti

P33e44t24r 67L55u23k63e95š

14. 5. 2013 7:35

Pokud plomba ("blokace") zmizela a výpis nyní uvádí jako vlastníka Vašeho syna, je vše OK. Zřejmě jste na Katastr dodal Darovací smlouvu, Katastr následně zahájil řízení a nemovitost "zaplomboval". Řízení chvíli probíhá, převod vlastnických práv není okamžitý. Do Katastru jste zřejmě nahlížel právě v tom mezidobí, kdy řízení probíhalo. Když je po několika týdnech proveden zápis nového vlastníka (syna), plomba zmizí. Kdyby nyní ve výpisu figuroval jiný, Vám neznámý vlastník, byl by to důvod k nervozitě a okamžitému jednání...

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik