Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J47i82ř24í 89K61i87n63d63l

18. 10. 2013 11:27

Pokud vám připadá  proud, který vám dodává ČEZ drahý,  zvolte si jinou společnost, která vám bude dodávat proud levně. Cena potravin je taková, za jakou  cenu je ochoten ji  koupit zákazník.  Kdyby byly potraviny drahé, nejsou Češi tak vyžraní a obchodní centra s potravinami  jsou prázdná.  Náš zákazník požaduje potraviny levné a je mu jedno, že dlabe humus. Kdyby jej odmítl kupovat, musel by se výrobce k tomu přizpůsobit. Viz   chlazené potraviny. Když zákazník zjistil, co je to za humus přestal to kupovat a z pultů to zmizelo. Ten, kdo chce kvalitní jídlo jezdí do Německa.  Zatím na západě je větší produktivita práce a tím mají větší výplaty a také nezažili komunismus. Když jsem u komunismu jsou dne potraviny levnější než za komunistů

0 2
možnosti
Foto

A odkud jste spadl? Např. ostatní dodavatelé elektřiny ji přece nakupují od ČEZu! Oni ji přece nebudou prodávat třeba o dvacet - třicet procent levnější. Potraviny, ošacení, spotřební zboží - všecho je tu spíše dražší a méně kvalitní, než v civilizované Evropě. A lidi musí jíst a musí se oblékat a nějaké to spotřební zboží také musí koupit, jinak by museli žít někde v díře v lese. Jak tedy způsobit snížení cen? Ceny všeho zboží neustále rostou. Práce je také zboží. Ceny všeho zboží u nás neustále rostou. Až na cenu práce.

Češi jsou národ ovcí, když si to nechají všechno líbit!

1 0
možnosti
Foto

no, ono má všechno více rovin, výši zisku ČEZu například netvoří jen prodej vyrobené energie ale také například osekané vlastní náklady, které úspěšně přehazuje na své dodavatele. Pronajímá jim třeba údržbu logických celků za paušální úhrady a vícenáklady ho nezajímají, pronájmy prostor pro dodavatele zvýšil oproti minulému roku na pětinásobek, takto by se dalo ještě dlouho pokračovat. ČEZ je tvrdý hráč a vyčítat se mu dá leccos, ale koncová cena elektřiny pro spotřebitele to zrovna není, tu ovlivňují hlavně poplatky za její přenos a příplatky na OZE.

1 0
možnosti

Záhadou tedy zůstává, jak to že je schopna EU jako celek vykazovat v těchto podmínkách aktivní obchodní bilanci.

0 0
možnosti
Foto

Pan autor asi soudí, že opakování je matkou moudrosti, a tak nám téměř celý článek zopakoval ještě jednou.

1 0
možnosti

Kupte si akcie CEZU a muzete se na tom zisku podilet taky.

1 1
možnosti
Foto

Jo, když už z nás stát sedřel i naše úspory, tak si kupme akcie ČEZu. Typická demagogická odpověď

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 926x
Důchodce, který získal mnoho životních i odborných zkušeností , aby se dožil zklamání na jednání a chování dnešních politiků.

Seznam rubrik