Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

30. 10. 2009 8:31
dneska ani nemusíte googlovat

Lidi to na sebe vykecají ve facebooku i s fotkama. Jenomže, bych to považoval za určitou diskriminaci - ještě tak před 30 lety internet prakticky neexistoval, a taky neexistoval po celých 2000 let od narození Krista. Lidi to na se prásknout nemohli, když k tomu ještě jich většina (do zavedení povinné docházky ) ani neuměla číst a psát....

0 0
možnosti
K

KJV

30. 10. 2009 7:10
I ta nejvýkonnější mysl může být marná

Mluvíte tak proto, že nic nevíte o Boží moudrosti. Jste důkazem toho, jak i nesporně vysoce inteligentní mysl propadá marnosti a omylu, nefunguje-li ve správném "režimu". Zkuste si prostudovat evangelium o J.Kristu a možná pochopíte, že člověka nezachraňují jeho skutky (žádný člověk není schopen vyvarovat se skutků, které škodí jemu nebo druhým). Člověka zachraňuje jeho správně zaměřená osobnost, čili jeho "víra". A to je schopen posoudit jenom Bůh.

0 0
možnosti
MP

Vrah

30. 10. 2009 6:17
Bude legrace,

až padne domnělá anonymita a bude možné zpětně jednoznačně identifikovat vulgární „anonymy“…

To si pak do vyhledávače zadáte nějaké jméno a vyvalí se na vás nejen to „korektní“, co dotyčný psal pod svým skutečným jménem, ale i ty kýble splašků, které s prominutím vyzvracel pod nejrůznějšími přezdívkami.

0 0
možnosti