Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

vladkaSpidlova

4. 3. 2010 13:46
jsem kdysi

cestovala do Ameriky...a v letadle vyplnovala listecek se zaludnymi otazkami typu - jste clenem teroristicke organizace nebo - privazite na uzemi Spojenych statu drogy...a tyto otazky uzavirala veticka - kladna odpoved na kteroukoliv polozenou otazku vas nezbavuje automaticky prava vstoupit na uzemi Spojenych statu......jezis, ani nevite, jakou chut jsem mela na vsechny tyhle otazky odpovedet - ano-)))))

0 0
možnosti
ZH

Zuzu.mizu

4. 3. 2010 11:00
Austrálie je holt

panenský kontinent a víme jak to tam dopadlo s králikama... Mikrob sem, bakterie tam a než se nadějete je vymalováno. Váš údiv mi přijde naivní.

0 0
možnosti
L

Lendule1

6. 3. 2010 18:07
Re: Austrálie je holt

Presne. Moc dobre vedi, proc maji takova opatreni. V Australii se vsemu totiz neuveritelne dari. Nesmi se privezt ani nic rostlinneho puvodu, neb nejaka breberka by mohla treba zlikvidovat veskerou urodu. (Viz zatcena slecna, co pasovala rostlinky bananu). On i takovy ostruzinik pusobi problemy a kazdorocne stoji vladu hodne dolaru.Doporucuju si precist ´Down under´ od Billa Brysona.

0 0
možnosti
C

CarolusMagnus

4. 3. 2010 10:25
Pokud vezete kamarádům

uherák,  tak ho sežerte ještě v letadle, i kdybyste se měl z toho po......,   Pořád menší újma než vidět uherák letící do odpadků.

0 0
možnosti
MM

captain cook

4. 3. 2010 7:16
kdo neumi respektovat podminky vstupu, at tam neleze

Na vyplnovani prijezdniho listku neni vubec nic zaludneho. Je k tomu, aby se tam napsala pravda, ne aby se hadalo, ktera odpoved je nejmene zavadna. Australsti celnici a karantena jsou docela prijemni, pokud se na ne nekdo nesnazi hrat habaduru.

Pozadavek sdelit informace o existenci prip. kriminalniho rejstriku neni zdaleka omezeny jen na Australii. Jsou dalsi zeme, ktere jsou v tomto smeru prisnejsi - napr. USA.

Poznamka o trestanecke kolonii mozna mela byt zertovna, ale v pripade prislusnika statu kvuli nemuz v sousednich zemich maji v obchodech cedule "Cesi nekradte!", znameho prislovim, ze kdo nekrade, ten okrada rodinu a kde neni mozne cokoliv nechat nepribite, nezabetonovane a podobne nezajistene aby to nekdo neukradl, je ponekud hodne mimo misu.

0 0
možnosti
MM

captain cook

4. 3. 2010 7:45
Re: kdo neumi respektovat podminky vstupu, at tam neleze

PS. silne doporucuji na toto tema neco precist a nepokulhavat za soucasnosti nejakych 150let. Byt informacne na urovni v souvislosti s cestovanim se vzdycky vyplaci.

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

4. 3. 2010 7:09
A czymu tyn formularz nie byl po naszymu ?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1385x
Autor se živí jako programátor na volné noze.

Seznam rubrik