Padne šutr, spustí se lavina?

Jak dát úplatek? Pan Šutr si nebyl jistý jak na to, tak si na pomoc zavolal zkušenějšího Kalouska. Mnohem zajímavější je pan Dolejš, který nám poradí jak na to. A nepředběhl někdo s podporou Haló novin i redaktory Mladé Fronty?

Náhoda?www.halonoviny.cz

Část kauzy ohledně pana Šutra není příliš zajímavá, ani se nedivím, že nešel za Karlem Schwarzenbergem, ale Kalouskem, obstarávajícím špinavou práci.

Zajímavé to však začíná být u pana Dolejše a jeho návodu, jak tajně podpořit KSČM. Haló noviny, bulvární plátek KSČM, na rozdíl od Partaje, nemusí zveřejňovat seznam dárců. A pokud někdo zasponzoruje slušnou sumičkou Haló noviny, nebude na ně Partaj muset dávat peníze. Jak prosté a peníze jsou doma.

Ale reklama se přece musí v Haló novinách objevit, tudíž lze nepřímo zjistit, kdo je tajemným sponzorem. Nejprve mne napadlo hledat výroční zprávu plátku, ale ten žádnou nevydal. Pak jsem si ale na levé straně internetových stránek Haló novin (http://www.halonoviny.cz) všiml drobného odkazu na společnost Tipsport. Po otevření se objeví 3D fotbalové animace a další odkaz, tentokrát již na stránky Tipsport.net, společnosti Tipsport a. s.

Možná je to náhoda, ale nepřijde Vám trochu podezřelé, že se na stránku plátku KSČM objeví odkaz na společnost, které by se jednoznačně vyplatilo zaplatit neprojití zákona o hazardu. Nejsem čtenář Haló novin, a proto nevím, jaké jsou v nich reklamy. Snažím se jen poukázat na praktiky politiků této strany. Strany, která navrhuje 14 000 Kč jako minimální plat a na stránky svých novin vloží odkaz na sázkovou společnost. Zřejmě považuje hazard za způsob, jakým by lidé měli utrácet peníze.

Podobné praktiky pouze odhlaují zoufalost KSČM, evidentně se již blížíme vymření jejího voličstva. A mladší voliče se snaží snaží nalákat na sličné moderátorky, viz foto dne na http://www.radiohalo.cz/

Co mi ale přijde jako urážka politických vězňů je to, že Haló noviny sídllí v ulici Politických vězňů, jaká to ironie života...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Tomanek | sobota 26.9.2009 16:25 | karma článku: 12,32 | přečteno: 923x