Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já si tak nějak myslím, že stát je sice proti kouření, ale všemi deseti pro kupování cigaret.

3 0
možnosti
SN

:-).... Může mi někdo prozradit, jak se zjistí, že příčinou úmrtí u devíti z deseti kuřáků na rakovinu plic bylo kouření? Lékař, nebo patolog to bezpečně pozná ? Je každý mrtvý patologicky vyšetřen? Nebo to jsou údaje vycucané z prstu pro vystrašení lidí? Měl jsem dva mladší kamarády, v životě nepotáhli jedinou cigaretu. Umřeli na rakovinu plic. Někdo namítne - bylo to z pasivního kouření! A tak furt dokola ! Zdražíme cigarety, utáhneme šrouby, ať se národ poměje! R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Já se též domnívám, že se teď prodej cigaret zvýší, protože si všichni budou vyměňovat obrázky z krabiček, a těším se na inzeráty typu Vyměním jedno střevo s rakovinou za černé plíce atd.

Potkám-li kuřáka, pomyslím si - jen kuř, troubo, aspoň dřív umřeš a nebudeš zatěžovat náš důchodový systém. Přistiženým školákům to říkám nahlas.

Ve středověku bylo kouření považováno za dílo ďábla a kuřáci prohlašováni za kacíře.

V neposlední řadě mysleme na chudé výtvarníky, kteří si návrhem krabiček trochu přilepšili.

R^

3 1
možnosti
Foto

Člověk lze vychovávat různě. Např řidiči by se dali také vychovávat. I jiní. Např. nápisy na autech:,,pozor, může zabíjet!". Či drast. obrázky z nehod, třeba ,,vystřihávaných" raněných. Byly by, zobrazené na automobilech, jistě

velmi působivé;-(

P.S.: doufám , že se mého příspěvku nechopí nějaký agilní politik;-)

4 0
možnosti
OP

R^ Doba je taková, že takovým projektům nejde o nápravu, ale o to, aby se určitá skupina lidí zviditelnila a aby se jejich kraviny hýbaly světem - to je uspokojuje. Ta hypotetická 2% jsou opravdu výsměch

5 0
možnosti
Foto

řekl bych, že ty dvě procenta "zachráněných" pouze plně přešla na konzumaci pašovaných cigár, jejichž producenti se tištěním těchto hnusů na krabičky kuřiva nezatěžuje. Stát nejen že nikoho nezachránil, ale ještě přišel o daně z neprodaných cigaret.

Současné tažení tzv. proti kouření, vidím jako naprostou zoufalost a impotentnost zainteresovaných politiků.

Kdybych byl kuřákem, koupím si tabatěrku a prázdné obaly se "zdravotním" potiskem důsledně posílám Němečkovi, ať si s nimi doma vytapetuje.

2 0
možnosti
JA

jediné opravdové varování, které člověka motivuje přestat kouřit je zde: http://www.pobavime.cz/z-teto-krabicky-cigaret-ziskava-vlada-53-kc/

3 0
možnosti
AC

Jak rekl muj znamy kurak v restauraci v sobotu: "Obrazky me neodradi, ale az zakazou v restauracich kourit, dost mi to pomuze s kourenim skoncit nadobro"

0 0
možnosti
ML

Mne zase zákaz fajčenia v hospodách pomôže nadobro skončiť s návštevami týchto zariadení.

7 0
možnosti
Foto

Ano...má se dotknout všech...je to logické :) Má se dotknout i nekuřáků i dětí a řekl bych, že logika autorů spočívá v tom, že se sníží především počet těch, co teprve začnou kouřit (závislého kuřáka odradí od kouření jedině vlastní zdravotní stav a to také ne vždy)...a tím se časem sníží celkový počet kuřáků :)

Jestli to tak opravdu bude...ukáže čas :)

3 0
možnosti
PM

Mne odradil od kouření zdravotní stav

2 0
možnosti