Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a80r39a 14R20a79n71k

28. 5. 2013 1:10

A to je dobre, ze nemuzete diskutovat, na to, co jste stvoril se da pouzeRv

1 2
možnosti
JP

Zákazem komunistů by zanikl strašák pro občany a to naši novodobí partajníci rozhodně nechtějí. Co by jim jinak v tom mohlo zabránit? Pravice má momentálně většinu, přesto se o to nepokusila ani náhodou, protože je třeba na někoho ukazovat neustále prstem a přitom odvádět pozornost od vlastních lumpáren. Na zpolitizované Čechy to platí obzvlášť - bu-bu-bu, jak nás nebudete volit, jsou nachystaní ti zlí! A komunisté? Mají své jisté, desetiletí za nic neručí a kdepak by vydělali tak lehce peníze jako např. v senátu, parlamentu? Všichni se mají tedy dobře a jenom slepí nic nevidí... Nedávno jsem četl, že naše země přišla o elitu národa emigrací po Bílé hoře. Začínám nad tím opravdu přemýšlet.

3 0
možnosti

Nebojte, komunisty nezakážou, naopak se k nim všichni přidají, až vyhrajou volby, a to se stane. Nic to ale nezlepší. Evropa je v rozkladu a nic tomu nezabrání. Ani komunisti ne.

2 1
možnosti
JN

Komunisti = dobro

Český komunista = bolšeik = zlo

takto to funguje, nebot bolševismus, moskevská diktatura neměla s ideou komunismu nic společného

1 2
možnosti
JN

Autor uvažuje v souvislostech a správně. Ale neměl bych takový strach, podle průzkumu mají šanci i nová hnutí.

 http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/343086/Predvolebni-Pruzkum.html

1 4
možnosti
JL

Já bych zakázal fake blogery.

3 1
možnosti
JV

Autore, s těmi demokraticky zvolenými zástupci naší země jste tomu nasadil korunu.;-D

2 1
možnosti
AK

Bez obav.

Volby zase vyhraje ten, kdo utratí nejvíc za volební kampaň a vládnout bude s těmi, se kterými se dohodne o dělení kořisti.

Kde na tu kampaň vezme? 

Od investorů. Investice do politiky je investice jako každá jiná, jen návratnost je naprosto skvělá (i ve srovnání s narkotiky).

KSČM na to nebude mít, té by kmotři nevěřili...

3 1
možnosti
Foto

Píšete pěkné blbiny. Takže V. Klaus byl jedním z ekonomů, jako byli D. Tříska, V. Ježek kteří převzali myšlenku kuponové privatizace.  Jednalo se o ekonomy, kteří se hlásili k odkazu A. F. Hayeka, M. Friedmana. Kuponovou privatizaci prosazovalo v té době OF, jako dobrou myšlenku, jak státní majetek v zemi, kde bylo vše státní převést do soukromých rukou. Nikde na světe se to nedělalo a nebyla s tím žádná zkušenost, ale ukázalo se to jako dobrá možnost jak převést majetek státu do soukromých rukou.  Právní podklad tomuto procesu položilo Federální shromáždění ČSFR schválením zákona č. 427/1990 Sb. Byl to „Zákon o převodech vlastnictví státu k některým věcem.  Podklad k tomuto zákonu dali právníci v Legislativní radě vlády v jejímž čele stál dnešní předseda Ústavního soudu JUDr.  Pavel Rychetský. V následné české „Klausově“ vládě to byl předseda ODA, nedoktor Jan Kalvoda Čtyřicet let žili komunisté z majetku, který nakradli, české hospodářství přivedli k bankrotu. Takže jiná možnost nebyla než tento majetek převést do soukromých rukou. Privatizace to byla věc veskrze pozitivní mimo jiné privatizace spolu s umožněním tržní tvorby cen obrovským způsobem omezila prostor pro korupci. Pokud nějaký podnik po privatizaci zkrachoval nebo zmenšil výrobu, nelze to přičítat "rozkradení" či "špatně provedené" privatizaci. Řada privatizovaných podniků neměla v tržním hospodářství žádné místo

5 9
možnosti
PP

"Privatizace to byla věc veskrze pozitivní mimo jiné privatizace spolu s umožněním tržní tvorby cen obrovským způsobem omezila prostor pro korupci."

Vy jste srandista!!! V době, kdy jsme vnímáni jako nejzkorumpovanější stát Evropy, kdy i Kellner označuje korupci u nás větší než v Rusku - a Vy napíšete, že "omezila možnost prostor pro korupci". Míra korupce v česku je jednotkou korupce v Evropě.

2 2
možnosti
VS

Jan Šustek : " Vyznávám absolutní svobodu člověka v mezích zákona".

Jojo  to už zde bylo - za Hitlera, Stalina a dokonce i u nás od roku 1948 do roku 1989 !!

4 4
možnosti
DP

D88a38d86a48k 63P16e12t71r

27. 5. 2013 12:16

Janku, Janíčku. Komunisty nelze zrušit. Opravu to nejde. Jak a čím  by nás Nečas strašil? Řecko, komunisté, Řecko, komunisté, Řecko ..........

10 6
možnosti
Foto

dadák Petr

Československá republika republika komunisté   kradli jako celek,   zničili spoustu lidských životů, umučili, zavraždili spoustu nevinných lidí, zůstala po nich zdevastovaná země. V Řecku, komunisté vyvolali v roce 1949, které bylo potlačeno, takže k moci se nedostali

4 4
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik