Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Kdyby me sef chytil chrapat v praci,tak letim,ani nebudu stacit zavirat dvere.

7 0
možnosti
RV

no jo, jenže vy asi nedržíte šéfa v šachu tím, že když vás vyhodí, krachne mu tím firma....

1 0
možnosti

Vážený pane blogere!

Z vašeho článku zcela jasně vyplývá, že vůbec nechápete co je to šlechtická úroveň a šlechtický přístup poslanců a politiků TOP 09. Tato ušlechtile vzácná šlechtická politika bude hlavním volebním tahákem TOP 09 ve volebním roce 2014, pod vedením šlechetného Kalouska. Kdo by se nechtěl zařadit do šlechtické úrovně milostpána Schwarzenberga a podporovat TOP 09 ve volbách, stejně jako STAN s Gazdíkem a Polčákem, nechápe co je ušlechtilá šlechtická politika!

Ale, protože stejně, jako vy si myslím, že jedno ušlechtilé strašidlo nám stačilo a že TOP 09 se STAN je ještě horší, než Věci Veřejné, tak uvítám, když se strana přeběhlíků TOP 09 + STAN do parlamentu po příštích volbách vůbec nedostane! KARMA patří vám !

9 3
možnosti
Foto

Nebo ta jeho ostuda ve volební místnosti - správnou obálku si vzal domů a do urny asi putoval hlas se jménem Zemana, který původně měl skončit v koši. Škoda, že volební komise nemohla říct, které jméno na tom lístku bylo (jediný neplatný hlas v celé obci!)

8 1
možnosti
JP
BM

Měl bych takovou poznámku ohledně kritiků pana ministra: Je zajímavé, že nikdo z Vás se nepozastavil na tím, že soudruh Ransdorf chrápe v Evropském parlamentu za 200 000 Kč měsíčně a o jeho "kvalitách" svědčí i to, že vůbec nemá ponětí o svých financích natolik, že se dostane do exekučního řízení.... Takoví lidé nás reprezentují!!!!

4 13
možnosti
VH

Jak dlouho by mohl člověk v prac. době spát vedle svého šéfa?

Co to je za šéfa vlády ,který si tohle nechá líbit a nechá všechny pochybovat o své autorirě. Pardon, on žádnou nemá. Kalousek šel dělat něco užitečného,možná šel nafackovat nějakýmu mladýmu klukovi před sněmovnu. Na statnějšího chlapa by si asi netroufnul. Ještě, že to dělal za naše daně.

24 3
možnosti
BM

Jak správně napsala paní Vavrochová, skutečně kecáte... To Vás ctí, že to přiznáváte i na Vašem perexu.... Akorát Vás podezírám z malé schizofrenie, neboť o sobě říkáte, že jste spokojený restituent a přitom pořád na něco nadáváte..... A přečtěte si prosím něco o historii rodu Schwarzenbegů.....

5 25
možnosti
LS

Autor je asi takový restituent, jako Jan X.Marek továrník...

1 4
možnosti
JH

J82a74n 47H63l85e44d29í48k

8. 5. 2013 11:05

ikdyž to pres Zeman určitě myslí s čs národem velmi dobře a sám pokrokově podporuje boj pracujícího lidu,- proti vykořisťovatelům, přesto by mohl aspoň občas plnit své presidentské sliby a stát se empatickým ke všem občanům, tedy i k těm, kteří uvažují diametrálně jinak.

1 17
možnosti
DK

Kdo z vás na to má...spát v práci s královským platem....!!!!!!

19 5
možnosti