Prezident Zeman vzal do ruky býkovec a vypráskal je ze sněmovny!

A nikoho nešetřil! Řekl jim to pěkně od plic, zpříma do očí, co si o té zrezivělé trojkole myslí. Řekl těm arogantním pijavicím to, co si většina lidí v této zemi myslí. Konečně je po dlouhé době na Hradě prezident, za kterého se nemusíme stydět.

S velkým potěšením čtu další nenávistné články a blogy některých našich "nestranných" novinářů proti našemu prezidentovi. Ani se jim nedivím. Jak by se mohlo pravičáckým pisálkům líbit, když někdo veřejně pranýřuje jejich modly a lumpárny. Navíc je zostudil veřejně před celým národem a dokonce s noblesou, která tak kontrastuje s pravičáckou arogancí a žlučovitostí.

(Prosím váženého čtenáře, aby nezaměňoval slušného pravicově smýšlejícího člověka za nenávistného pravičáckého fanatika, je mezi nimi propastný rozdíl.)

Když si lid svobodně vybral za svého prezidenta českého Zemana, věřil, že skončí příznivá doba pro modré ptáky, různé Kalousky a všelijaké kmotry, nad kterými držel ochrannou ruku tehdejší hradní pán. Těšili se, že se zbaví vlády různých hochštaplerů, kmotrů, zlodějů a kolaborantů českého národa. Zemanův projev pořádně vylekal ty, kteří mají máslo na hlavě a bojí se vězeňských tepláků. Zeman dobře ví, že kauza Nagyová je pouze špičkou ledovce lumpáren, které by pod vládou této "101 vlády" nebyly nikdy rozkryty. Prezident dokázal svým jednáním skoro nemožné - prosadit rozpuštění sněmovny a zbavit poslance imunity. 

Věřím, že pomalu přichází doba, která bude znamenat konec panování nabubřelých novodobých papalášů s falešnými diplomy. Těch novodobých soudruhů, kteří si ze služby lidem udělali velice výhodný byznys pro své kamarády a svou vlastní kapsu. Tito arogantní nabubřelci jsou rozbujelým rakovinným nádorem, který oslabuje tento národ a proto ho bylo nutné co nejdříve vyříznout, aby dál neparazitoval na této společnosti. Věřím, že se tato operace prezidentu Zemanovi a "nebojsa" Ištvánovi a mnoha dalším čestným a poctivým podaří.

Konečně se našel prezident, který nekecá prázdné fráze, nepřehlíží a nekryje lumpárny, jak tomu bylo v minulosti, ale jedná. Konečně je na Hradě člověk, který se dokáže postavit různým zaprodancům, mafiánům a nenasytným pijavicím.

Dnes se jasně ukazuje, že volba Miloše Zemana byla dobrá volba a že voliči mají mnohem zdravější rozum, než jejich poslanci.

Přeji panu prezidentovi Zemanovi více zdraví a hodně sil, které bude v budoucnu hodně potřebovat. Protože není lepší hudby pro sluch poctivého a slušného občana, než je nenávistné syčení ruzných šéfredaktorů, pisálků, komentátorů i blogerů, kterým se to vyhánění svých ideologických a morálních vzorů vůbec nelíbí. Ale dobře jim tak, ať se svou vlastní žlučí třeba zalknou.

"Pane prezidente, Miloši Zemane, dobře jste tu bývalou vládní (sprosté slovo) rozprášil! DÍKY !!!

 

Jan Šustek

 

Praha

 

Pokud se chcete naplno dle libosti realizovat v diskuzi zde,  tak stačí  rozkliknout stejnojmenný článek a pod ním anonymně diskutovat.

 

 

Autor: Jan Šustek | čtvrtek 8.8.2013 12:22 | karma článku: 38,67 | přečteno: 2176x