Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Hmm, ještě by bylo dobré dodat, že až za této vlády se začaly řešit takové případy. Za vlád ČSSD grosstapo nic takového nedovolilo.

11 0
možnosti
ZM

Ano, protože díky úsporným balíčkům a "reformám" poněkud vyschnul tok státních peněz. Hodně sviněk a korýtka jsou poloprázdná. Musí se někdo vyřadit - zatím ti méně významní, druhá liga.

1 0
možnosti
BM

No jestli vidíte to slunko jako vládu socanů s komunisty, tak to bude s velkými skvrnami...Ono to sluníčko může také pěkně škodit a je z něho pořádný úžeh......:-/

8 0
možnosti
Foto

Spíš rakovina kůže...

3 0
možnosti
RH

Rath patří do kriminálu, protože kradl, Nečas skončí, protože jeho milenka zneužívala tajnou službu. Každej gauner ma bejt potrestanej, to je v pořádku.

9 0
možnosti
MP

Nedávno jsem psal seznam afér ČSSD, ale bylo jich tolik, že jsem v jedné třetině skončil.

8 2
možnosti
Foto

Doufám, že ČSSD bude mít snahu po předčasných volbách v tomto pokračovat a neskončí to jak zaznělo v pátek na čt-24, volně cituji: Pánové Šlouf aZeman z toho musí mít srandu, protože po jejich rozmetání pár elitnich policejních týmů, je představa, že u nich na vládě zasahuje policie k smíchu.:-/

4 1
možnosti
MP

Levičáci  radostí skákají metr vysoko. Až bude vládnout ČSSD, tak se všichni budeme mít dobře a budeme žít v blahobytu. Hodnotit soukromý život druhého člověka, to je podlost a ukázka nízké inteligence.

6 5
možnosti
VK

Jste legrační. Soukromý život nejen politiků sleduje kdekdo , ale pokud soukromý život ovlivňuje politiku a úkoluje státní instituce ,to je jiná káva. Pan Nečas hodně přecenil své schopnosti, proto dopadl tak jak dopadl. S hodnocením inteligence to moc nepřehánějte, mohlo by Vás to někdy dohonit!:-P

7 7
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik