Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K85a63r12e20l 58R71a81d36a

23. 5. 2013 1:04

Pokud člověk alespoň trochu přemýšlí, musí být z Vaší otázky mírně rozpačitý. Komunistické lágry jsem vždy považoval za svinstvo. Dnes si říkám, že alespoň 60% lumpů, kteří za posledních 23 let prošli parlamentem či vládou by v takových lágrech mělo zůstat na doživotí. A Gottwaldovu čistku, když všechny vládní úředníky vyhnal do výroby už také nepovažuji za tak nesmyslnou. Dnes by nám podobné opatření hodně pomohlo. Obávám se,  že velmi rychle přibývají ti, kteří vašemu důchodci dají za pravdu.

3 1
možnosti
Foto

důležité argumenty musí dříve nebo později zaznít, aby si na ně zkrachovalí sametoví revolucionáři zvykli. Já karmuji R^

3 7
možnosti
JL

Občas si říkám, že i cenzura měla jakýsi smysl.

5 6
možnosti
JL

Myslím,že není třeba se rozčilovat. Autor je jen provokatér.;-)

6 3
možnosti
Foto

Nechápu vaši fascinaci komunismem. Víte vůbec, co komunismus znamená, jaká jsou jeho dogmata a východiska? Víte vůbec, že komunismus se podobá fašismu jako vejce vejci? 

Zkuste napsat článek, kde budete vychvalovat fašismus, či nacionální socialismus. Rv

7 8
možnosti
BM

Málem jsem to skutečně sbaštil, avšak to údajné bombardování třineckých strojíren to obrátilo na pravou míru (viz stránky Třineckých železáren, kde se píše, že železárny oběma válkami neutrpěly žádnými škodami)...... Takže vše naprostý blábol zbytečně zabírající blogové stránky....

Je to provokace, ale nevkusná..... Autore, zamyslete se nad sebou!!!!!

16 5
možnosti

Řekl bych spíše,že Třinecké železárny žádnou škodu utrpět nemohly, protože neexistovaly a jejich rozkvět  je až pozdějšího data. Stavba socialismu, neříká vám to nic.

7 9
možnosti

Takže spokojený restituent odešel do propadliště dějin.

6 4
možnosti
Foto

No dobře, snad vám to i někdo říkal a vy s tím provokujete.

Jenže: do jaké míry s tím souhlasíte?

8 3
možnosti
AN

No,říká to dost lidí.znám takové. i já se zeptám:proč asi?

3 6
možnosti
RK

Autore, jste normální ?

11 5
možnosti
JL

Tohle hodně velká bída. Vzpomínejte, jaké to bylo v roce 1945, skutečně podle fotky vypadáte na kmeta. Jo a ještě jedno. Československo bylo státem, kterému se válka prakticky vyhnula, poničeného nebylo oproti jiným státům skoro nic. Startovní podmínky po skončení války jsme měli (snad s výjimkou Švýcarska) asi nejlepší z celé Evropy, byl tady rozvinutý průmysl a neponičená infrastruktura. Jenže komunisté toho nevyužili a poslali nás během chvíle mezi nejchudší státy Evropy.

7 8
možnosti

Až na to, že škody za válku byly spočítány ve výši 8-10 tehdejších národních důchodů, tedy 1 bilion korun,žádný jiný stát kromě Polska a SSSR na tom nebyl hůře.

Rozvinutý průmysl? Tak na izraelských webech se nám posmívají dodnes, že kromě zbraní jsme nic jiného neuměli, a proto jsme jim je tam byli nuceni dodat, protože je od nás nikdo nechtěl koupit.

6 11
možnosti
LS

Z odkazu "založit blog" je zřejmé, že založit si jej pod fake-identitou není nic tak těžkého. Otázkou ale zůstává, odkud se bere ona zoufalá snaha dotyčného člověka opakovaně provokovat, zveřejňovat své výmysly a znovu a znovu se nechat banovat a vyhazovat.

9 7
možnosti
LS

P.S. A pokud byste přemýšleli nad tím, co v "Šustkově" slovníku znamená "naplno dle libosti se realizovat v diskuzi", je to prosté. Vyjadřovat se takovým způsobem, za jaký by vás na seriózním serveru okamžitě smázli.

3 4
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik