Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Média nám blbnou hlavy jako šmejdi na předváděčce.

Je český novinář ještě pořád na straně Čechů? Jde českým politikům o zájmy Česka, nebo už jen o zájmy Bruselu? Opravdu hájí Evropská unie zájmy Evropanů, nebo pouze plní příkazy USA? 

I přes nevybíravé mediální tlaky a pokusy vnutit občanům oficiální názor o statečných kyjevských "revolucionářích,"  podporovaných vyslanci Česka, pány Kocábem, Schwarzenbergem, či Štětinou si dokázali zachovat svůj vlastní názor. Kupodivu, jak z řad pravicového tak i levicového tábora.  Mediální předváděčka a vnucování informačních šmejdů u většiny občanů naštěstí nezabralo.

Každý den na veřejnost prosakují zprávy o těch, kteří skutečně zosnovali násilnický převrat a v čím zájmu vlastně je. Zatímco my se oháníme lidskými právy a jsme zastánci tvrdých opatření, Británie, Německo, Francie a další země čile s Ruskem dál obchodují. 

Daniel Solis - V telefonátu vysoké komisařky EU pro zahraničí Catherine Ashton a hlavy estonské diplomacie Urmase Paeta, který získala ukrajinská bezpečnostní služba, Paet sdělil, že odstřelovači, kteří stříleli na lidi v Kyjevě, byli najati předáky Majdanu – tedy tehdejší ukrajinské opozice proti Janukovyčovi. Řekl, že všechny doličné předměty, které mu ukázali, svědčí o tom, že protestující a příslušníky pořádkových orgánů zabíjeli stejní odstřelovači a že za těmito odstřelovači nestál Janukovyč, ale někdo z nové vládní koalice.

U bývalého ministra zahraničí Schwarzenberga se zaujatým a hloupým výrokům nedivme, je mu to vlastní a jako člen Trilaterální komise musí plnit uložená zadání. Ale ostatní politici by měli ve svých výrocích v prvé řadě hájit zájmy České republiky a jejich občanů a nenechat se zmanipulovat USA a EU. 

I přes veškerou snahu různých politických dobrodruhů z Česka, EU i USA se nenechme zatáhnout do úmyslně vyvolaného válečného konfliktu, který nás může pouze poškodit. Opravdu je v zájmu Česka zdražení ropy, plynu a utlumení zahraničního obchodu?

 Němci se chovají vůči Číně i Rusku velmi slušně a pak z toho mají dobrý obchod. Bursík nám tady při návštěvě Číňanů v Parlamentu vytahoval vlaječky Tibetu a Taiwanu. Ať se tady ale pak nediví, že se našim občanům daří špatně, protože tohle jsou jediné oblasti světa s ekonomickým růstem a my s nimi takto kazíme zahraniční obchod a Česká republika je na zahraničním obchodu závislá. Vzpomeňme si na to, co nám tu udělal náš milovaný prezident Havel. První co udělal, bylo, že zarazil zbrojní průmysl a Československo v té době mělo sedm procent světového trhu.  

Znovu se v USA objevily návrhy na umístění radaru a cizích vojsk v Česku! Copak jsme nějaké ovce, abychom si nechali stavět na našem území cizí základny a sloužili jako nástroj vydírání mezi velmocemi? Ta doba, kdy tady zval cizí vojska Topolánek s "Arizonskou pěnicí" Vlastou jsou už naštěstí minulostí. 

Daniel Solis - „Ruská populace na Krymu se po právu cítí být ohrožena západoukrajinskými fašisty, kteří jsou známi svou nenávistí k Rusům a mají velmi dlouhé tradice boje proti Rusům. Nedivím se, že se obávají etnických čistek. Lidé, kteří jsou dnes u moci v Kyjevě a jsou stoupenci ideologie Stepana Bandery, tak je celým životem pohání zášť k Rusům. Navíc Rusové mají na Krymu svou vojenskou základnu, čili mají právo, aby se tam jejich vojska pohybovala. Mohou tam mít dle smluv až 25 tisíc vojáků. Rusko nabídlo všem obyvatelům Krymu, kteří mají pocit ohrožení, ruské pasy." 

Pokud mají bruselští úředníci válečné choutky a chtějí bojovat, nikdo jim nebrání, ale za své! Snad si dnes dokáže uvědomit i ten největší protiruský fanatik, že v tomto konfliktu nejde o žádnou demokracii a lidská práva, ale pouze o moc a peníze. A z minulosti víme, že na takové choutky válečných štváčů jsme  dopadli vždy my,  "obyčejní lidé"!

Jan Šustek

Praha

 

Autor: Jan Šustek | úterý 11.3.2014 11:46 | karma článku: 39,09 | přečteno: 2803x
  • Další články autora

Jan Šustek

Lžeme o všem. Lži se pro nás staly základem.

Citát: Každá revoluce končí tím, když se nová prasata dostanou ke korytům. George Orwell. http://www.mojevideo.sk/video/1de5a/ukrajina(co_media_neukazu).html ............................................... V souvislosti s informacemi novinářů o Ukrajině, jsem si vzpomněl na slavného šéfredaktora prestižního deníku The New York Times Johna Swintona. Ten na banketu pořádaného na jeho počest v roce 1880 řekl na adresu svých kolegů toto: „K tomuto dni světových dějin není v Americe žádný nezávislý tisk. Víte to vy a vím to já. Není mezi námi jediný, který by se odvážil poctivě napsat svůj názor, a pokud to udělá, ví dopředu, že se nedostane do tisku. Jsem placen každý týden za to, že se můj poctivý názor nedostane do novin, u nichž jsem zaměstnán. Kdybych svůj opravdový názor zveřejnil v některém vydání svých novin, během čtyřiadvaceti hodin bych byl bez místa. Lhát bez obalu, pervertovat, zapírat, líbat nohy mamonu a prodávat zemi za každodenní chleba, takové je zaměstnání novináře. Víte to vy a vím to já, jsme nástroji a vazaly bohatých mužů za scénou. My jsme pajduláci, oni tahají za provázky a my tancujeme. Náš talent, naše schopnosti a celý náš život je majetkem jiných lidí. Jsme intelektuálními prostituty.“ (Zdroj: Labor's Untold Story, by Richard O. Boyer and Herbert M. Morais, published by United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY, 1955/1979.)

25.2.2014 v 15:30 | Karma: 8,80 | Přečteno: 1603x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Naše peníze pro násilnickou verbež z Kyjeva? Nikdy!

Už jen to, že tam jeli takoví političtí "velikáni" jako je Štětina, Schwarzenberg či Kocáb, by mělo varovat, že není něco v pořádku. Že takové "návštěvy" z vybraných peněz hradí Člověk v tísni, je smutný fakt.

24.2.2014 v 11:18 | Karma: 40,75 | Přečteno: 3888x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

A nebylo by lepší tu Semelovou rovnou pověsit?

Vždyť případ je naprosto jasný! "Všichni" jsme viděli v přímém přenosu její odporné názory a zvrácené myšlení! Jednoznačně je vinná a patří před lidový soud! Pokud má někdo o její vině pochybnosti, napadá náš demokratický systém a patří na šibenici taky!

20.2.2014 v 10:10 | Karma: 29,57 | Přečteno: 1862x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Dokázáno! Ježíš byl levičák a vyznával komunismus. .

A nejenom to, byl také liberalista a jeho vzhled mi připomíná levicové hippies. Mladí ho milují, protože je nesmrtelný stejně jako Elvis Presley. Ale proč zrovna levičák a ne třeba pravičák? Odpověď jako vždy, hledejte v bibli. 1. Vyhodil z chrámu Božího penězoměnce, což jsou obyčejní veksláci šedé ekonomiky. ..2. Ježíš prohlásil: Snadnější je, aby velbloud prošel uchem jehly, než aby bohatý vešel do Božího království. Jak vidíte, církevní restituce se nelíbí ani jemu. 3. Ježíš pravil: "Chceš-li dojít království nebeského, rozdej svůj majetek chudým." Stejně jako za neexistujícího komunismu. 4. Je dokázáno, že miloval i fanatické pravičáky, jelikož prohlásil: „Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské." 5. "Odpusť nám naše viny, jako i my odpouštíme našim viníkům" Zde jednoznačně deklaruje, že chce pomoci dlužníkům s nekřesťanskými úroky před exekutory. 6. "Dej nám dnes náš každodenní chléb." Což je jasná podpora pobíračům dávek. 7. Ježíš miloval malomocné, prostitutky, chudé i mnoho dalších, a proto jim navzdory Julínkovi a Hegrovi poskytl bezplatnou léčbu. 8. Ježíš nikdy neřekl křivého slova proti lesbám a homosexuálům, o čemž svědčí jeho slova:«Otec je ve Mně a Já v Něm!» (J 10:38) 9. Ježíš vždy odmítal církevní školy a proto se ke svému otci modlil sám a v tajnosti. 10. Už tehdy neměl rád Václava Klause a proto lid varoval! Ježíš Kristus přesně popsal detaily svého druhého příchodu a několikrát varoval, že se nepřítel bude snažit mnohokrát jeho příchod napodobit a zfalšovat. Matouš 24,4-5 - „Dávejte pozor, aby vás někdo nesvedl. Mnozí přijdou pod mým jménem se slovy: "Já jsem Mesiáš a svedou mnohé." Dokonce existují vědecky podložené důkazy, které byly v tichosti schválené Vatikánem, že se světoznámý německý filozof Karl Heinrich Marx (Karel Marx) inspiroval novým zákonem. Těm, kteří by si ve své předpojatosti k Bohu dovolili kritizovat tento článek, už dopředu odpovím slovy Ježíše: «...Učte se ode Mne... a najdete odpočinek!... (Mt 11:29) «Ještě vám mám mnoho co říci, ale teď to nemůžete unést!» (J 16:12) .................. Jan Šustek .... Praha ... :o)

16.2.2014 v 11:01 | Karma: 6,03 | Přečteno: 1705x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Rok 2011 Petr Nečas: ODS měním k lepšímu, korupci potlačuji.

Rok 2014. Bývalý premiér Petr Nečas (ODS) byl v úterý obviněn z podplácení ... "V uplynulém týdnu kralovala veřejným diskuzím na internetu ODS. V 79 procentech případů byla spojována s negativními výrazy. Nejčastěji padala slova jako korupce, kmotr nebo zloděj. Vyplynulo to z analýzy společnosti Yeseter Now." Nejčastěji padala jména Janoušek, Nečas, Nagyová, Kalousek, Rittig, Novák, Oulický ... Ištvane bojuj, volají slušní lidé! Podle společnosti STEM lidé věří vrchnímu státnímu zástupci Ištvanovi. Kauzu složení mandátů poslanců Šnajdra, Tluchoře a Fuksy a zákulisní jednání o jejich uplatnění v orgánech státních firem, kterou Ištvan odstartoval, považuje za trestně stíhatelnou korupci drtivá většina občanů ... .. (81 %)! ............................................... O čem tato čísla svědčí? Že na rozdíl od pravicových médií a jejich komentátorů občané jednoznačně odsuzují korupci, zlodějny i počínání kmotrů ODS. Tím chci říci, že i když se kritici těchto korupčních špinavostí nedostanou na VIP plochy pravicových "nezávislých" serverů a prostor zabírají různí obkecávači těchto lumpáren, že si čtenář stejně dokázal zachovat svůj vlastní úsudek a nepodlehl mediálním hrátkám. Rád bych vzkázal všem slušným pisatelům, novinářům, blogerům a ostatním, kteří cítí potřebu napsat o těchto lumpárnách a gaunerech svůj názor, ať se nebojí a nenechají se zastrašit. Vždyť se jedná většinou o jednu a tu samou bezcharakterní a agresivní chásku, či diskutérskou spodinu, která neumí a ani nechce nic jiného, než pořád dokola opakovat naučené fráze z letáků ODS nebo opileckých žvástů nějakého TOP žvanila. Nezapomeňme, že nás poslední dobou strašili kde čím. Když nebudeme chtít za prezidenta jejich kandidáta, za premiérku jejich stojedničkovou "Mylku", když nebudeme volit jejich zaběhnutý mafiánský systém apod. ............................ A co se vlastně stalo, když jsme jejich "dobře míněné rady neposlechli"? Nám nic! Nejsme to my, ale různí korupčníci, politici, milenky, lobisté a kmotři, kteří mají dnes zádele stažené strachy. Nejsme to my, kdo je agresivní, straší a napadá druhé. Nejsme to my, co nadávají na státní zástupce a policii, kteří konečně začali svobodně dělat svou práci. Naopak, my se můžeme dál ze života radovat, přátelit se, užívat si a těšit se z toho, že se po dlouhých dvaceti pěti letech začalo konečně něco dít! A přát si, aby došlo i na další, kteří nám dodnes v mediích a na televizních obrazovkách předvádějí svou aroganci a dávají knížecí rady. Jan Šustek Praha

15.2.2014 v 11:20 | Karma: 6,24 | Přečteno: 918x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Chceme osvobodit Haiti, říká šéf gangu. Je na seznamu nejhledanějších lidí FBI

30. dubna 2024  20:16

Stíhá jej haitská policie, je na seznamu deseti nejhledanějších lidí americké FBI a OSN na něj...

Hackeři nabourali web běloruské KGB. Zveřejnili udání a nabídky, i z Česka

30. dubna 2024  20:16

Hackeři sympatizující s opozicí proti autoritářskému režimu běloruského prezidenta Alexandra...

Antivax fanatik rozhodne. Kennedy je klíčem k volbám, uškodit může všem

30. dubna 2024

Premium Robert F. Kennedy Jr. je přehlíženým kandidátem v boji o Bílý dům. Syn někdejšího senátora a...

I na čarodějnice padaly rekordy. Nejtepleji bylo severně od Prahy

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  19:46

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik