Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Za komoušů to byla svoboda ...Nyní náš špehují na každém kroku a tydítům to nevadí.

0 0
možnosti
LN

...na čem jedete..:???..... to musí bejt dobrej matroš....

2 1
možnosti
PK

Ano, taky by mě zajímalo, co to má ten pán v ústech :-)

0 0
možnosti
FZ

Komouše měli zakázat hned po té uliční revoluci a ne vás nechat otravovat lidi ještě 24 let po ní a co se vymývání mozku týče,toho jste se vy a vám podobní soudruzi nikdy nemuseli bát.

1 1
možnosti

Proč jste zapoměl na největší komunistický hřích: povinnou školní docházku až do patnácti let. Milióny zotročených mladých životů, kterým mohli takto komunisti vymývat mozek.

1 1
možnosti
AN

no pozor.. a co povinná vojna??

leckdo se tady po revoluci" ohání židovstvím,používá ty výrazy jako například "chucpe",já včera koukal na cestomanii,kde mluví mladá židovka,o tom jesli se jí chce na vojnu,asi v tom smyslu ,že kdo je vlastenec ,ten si takové otázky neklade.a nechlubí se modrou.říkám já.samozřejmě ,máte pravdu vy zdejší někteří..:-)

0 0
možnosti
AN

autore,nemažte ty příspěvky,já právě ty ,od těch jednostranně " orientovaných nejraději čtu..přece známe své papenheimské :-)

0 0
možnosti

Ta diskuze je plná cenzorských zákroků!

Člověče, nespojil si se s těmi komunisty?

Nebo jsou ti dnešní cenzoři ještě horšÍ?;-D

0 0
možnosti
Foto

Znovu nakukuji do diskuze a je mi to jasné. Autor si váží jen svého vlastního názoru. Jenže takoví lidé jsou neskutečně hloupí. Takhle nemazali ani za mého mládí :D a že je už daleko ;-D

2 0
možnosti
MD

Z vasi strany tedy masochismus.

1 0
možnosti
MD

A ja vam asi rozumim. Karma. Karma. Karma. Karma.

1 0
možnosti
JL

Já čekám, že lidovci odejdou od jednání a bude přizván Úsvit. A jelikož Okamura nezná jiné slovo než referendum, tak se docela těším, protože by mu to mohli odsouhlasit. Pak se zvednu ze židle a začnu se sběrem podpisů, aby mohlo být vypsáno referendum o zákazu KSČM. Možná se pak ještě pokusím zrušit i ten bláznivej Úsvit.

4 0
možnosti
BM

Pokud to myslíte ironicky R^.

Hezký den

0 0
možnosti
MD

Ta ironie je v pronikani pomyslne hranicni cary tam a pak zase sem a koukani na nastenky na obou stranach teto hranicni cary..

0 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik