Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

No mistře, dokážete být zábavnější. Opsat do blogu text z bolševické učebnice dějepisu, to je dost ubohé. Jak říkám, zkuste opět modrobýčky a úspěch máte zaručen :-)

0 0
možnosti
Foto

8-oHmm, prostě jsou lidi, kterým mám chuť dát přes držku. Musím se s tím naučit žít...Rv

2 0
možnosti
Foto

Už ve druhém souvětí lžete a pak až do konce:

Klement Gottwald se narodil v Herolticích u Vyškova jako panchart. Do Dědic jej zasadila až komunistická propaganda. Oženil se s dalším panchartem, Martou. Vzhledem k jejímu pojetí „mravů“ se má za to, že syfilidou Klementa nakazila ona.

A jestliže jej ve svém článku adorujete, zasloužíte si mé hluboké opovržení. Existence Stalinova pohůnka KG v naší historii je ostudným vředem a kdyby zde jen málo fungovalo právo, měl byste se z tohoto článku zodpovídat před soudem. Škoda, že nějaká soudružka soudkyně by vám určitě dala pardon.

Fuj! Jste mi odporný!

5 1
možnosti
Foto

Musím opakovat, co jsem už řekl, nepotvrdilo se, že by Gottwald měl syfilis. A v kterém roce tedy tu syfilis od ní získal? Protože měli přinejmenším dceru, která si vzala Čepičku a ta Gottwaldova vnučka byla zdravá.

Četl jste někdy dopisy Stalina Gottwaldovi, s jakou úctou se v nich vyjadřoval. Tady něco nehraje.

1 1
možnosti
Foto

J17a42n 79O18t12r94u86b80a

24. 11. 2013 12:10

Jaké "vtíravé neonacistické nálady"? V roce 1929? Neonacisty jsou přece někteří označováni až v dnešní dokonalé demokracii. Škoda,že nikdy neuslyším slovo "neokomunista".

1 0
možnosti
Foto

Á dovolil jsem si připomenout Klémovu syfilitídu a bdělé oko censorovo  zasáhlo.Gratuluji!  Rv

4 0
možnosti
ZD

Fakt jo? Těžko říct jestli ano - představuju si ho, že by byl postiženej, jak to ztvárnil Petr Čepek v Petrolejových lampách. Takže nevím.

1 0
možnosti
JR

J63a35n 82R15á21ž

24. 11. 2013 11:16

Šustek si buď z nás dělá svými články legraci, což je pravděpodobné, nebo umožnili někomu v blázinci přístup k internetu a on pod pseudonym Šustek nás "osvěžuje" svými výtvory. Diskutovat s takovým autorem nemá smysl!

P.S. Já považuji Šustkovy články za absurdní humor a recesi. Tento článek nemůže přece nikdo napsat vážně.

6 0
možnosti
AK

Zde nejde o recesi, JŠ tipuji spíše na provokatéra.

1 0
možnosti

J45a87n 58Š92u26s37t86e84k

24. 11. 2013 8:36

Zatím děkuji všem "pravicovým demokratům", kteří mě ve svých emailech chtějí věšet, urvat přirození, poslat do Koree (asi severní?), rozbít hubu, urvat hlavu, nebo rovnou zastřelit jako psa. Těm, kteří mě chtějí poslat na Kubu děkuji, už jsem tam byl a je tam nádherně. Děkuji za emaily a těším se na další. :-)R^

3 4
možnosti
LS

Kecáte. Žádné maily jste nedostal. Nikomu za to nestojíte. Maximálně by vám někdo, komu poslali za Gottwalda rodiče do uranových dolů nebo rovnou na šibenici, mohl naplivat do obličeje nebo dát pár facek. Ale vzhledem k tomu, že jste natolik zbabělý že se schováváte pod vymyšleným jménem, máte to štěstí, že se vám toho nedostane, ačkoli byste to potřeboval jako prase drbání.

18 2
možnosti
TL

Právě v Československém vojenském sboru proslul svou statečností. Už ve dvaceti letech se stal redaktorem novin a byl funkcionářem tehdejší mladé a pokrokové Komunistické strany.;-D

4 0
možnosti
ZD

oni ti mladí komunisti taky dost chlastali ;-D

1 0
možnosti
ZD

;-D;-D Vzpomínejme, jak v parlamentu před válkou vykřikoval: "My se jezdíme do Moskvy učit, jak vám zakroutit krkem" ( to by byly přenosy z parlamentu). Nevím, jestli se bál, když martu tahal na všechny návštěvy Moskvy, ale řekněme si upřímně - to byl darebák a vrah ( několikanásobný :-/ ). Tak vzpomínejme a nezapomeňme !!

10 0
možnosti
Foto

Tentokrat mas Zuzko plus!

2 0
možnosti
HZ

"Vlado Clementis nebyl zatčen, ale doslova unesen z Prahy na stanoviště "Kameny" /falešná západní hranice/. Odmítl s "americkým důstojníkem" vůbec mluvit a požadoval, aby byl propuštěn zpět do Československa. Nakonec se tedy dostal do nefalšovaně československé Ruzyně /a později na popraviště/. O průběhu únosu věděl i Gottwald; vyprávění o Clementisově zásadovosti ho znamenitě pobavilo."

(V. Hejl - Zpráva  organizovaném násilí)

8 0
možnosti
Foto

Typická dezinfomace.

1 2
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik