Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Komunisté nezvládají řízení krajů, natož, aby dokázali řídit ministerstva. ;-D

2 0
možnosti
JN

Proč ne, nic proti ním nemám, pokud chtějí odvádět ve veřejné sféře kvalitní práci. Ovšem nutný jest Damoklův meč - Úsvit přímé demokracie volim. http://okamura.blog.idnes.cz/c/343002/Nenechte-si-vymluvit-skutecnou-demokracii.html

0 0
možnosti
AK

Já se obávám, že současný politický hnus nelze změnit ani u volebních uren. Politici jsou jen placení šašci, které angažují investoři a zhodnocují tak kapitál investicemi do politické show. Úkolem politiků je rozdělit a panovat. Za tím účelem napřed sebe  a pak národ rozdělí na levici a pravici, které na sebe navzájem útočí a předstírají, že si konkurují - voliči jim to baští. Ve skutečnosti nevládnou oni, ale vlastníci kapitálu (u nás cca 75% zahraniční) a rozkrádání státního rozpočtu je k odměnám politiků za jejich šaškárny další bonus.

Nevím jak to změnit. Volby zase vyhraje strana, která utratí nejvíc za volební kampaň a vládnout budou ti, se kterými se dohodne o dělení kořisti.

KSČM to nebude o to strach nemám.

Té by kmotři nevěřili...

0 0
možnosti
Foto

velmi vtipné, karma !

1 6
možnosti
LB

Žádný strach,i kdyby volby vyhráli tak svoje předvolební sliby splní jako všichni ostatní-na Svatého Dyndy :-)

1 0
možnosti
MZ

ten strach je opodstatneny ne z toho duvodu, ze tyhle sliby nedodrzi, to vi kazdej, ale ze zavedou veci, ktere ani neslibuji tak jak je to u nich zvykem

2 0
možnosti
Foto

R17o58m52a17n 70K87o59z46e15l

11. 6. 2013 20:01

Pro ty, co vzpomínají na rok 1946, že tehdy dělali něco úplného, tak mne napadá 7 let starý úžasný výrok z řad pravice - kdyby lidé věděli, co chystáme, tak bysme volby nikdy nevyhráli. Že by pravice chtěla opakovat?

2 4
možnosti
Foto

K51a23r10e55l 28R80a78d22a

11. 6. 2013 19:45

Všichni tu perou do komunistů, když už se to smí. Já tedy tomu jejich programu také moc nevěřím. ALE máme snad v parlamentu nějakou stranu, která nám nalhala co jsme chtěli slyšet a teď  to opravdu plní ?  Všechny dělají pravý opak. Na občany zvysoka  pardon kašlou. A tak je to myslím jedno, kdo volby vyhraje. Nevolnictví už tu máme zavedené. A zkuste si najít, kdo pro ty současné svinské zákony hlasoval. Nebudu vás napínat, byli to naši demokratičtí poslanci bez ohledu na barvy.

2 2
možnosti
PK

Máte pravdu, většina stran na povolební plnění programu zvysoka...Komunisti mají ale ještě něco navíc. Je to strana, která se nedokázala oprostit od své minulosti, vede ji agent STB a mají ve svých řadách na vysokých postech lidi jako např. Marta Semelová.

5 2
možnosti
LS

Toť paradox - spokojený restituent, který restituoval díky porážce komunistů,  "Jan Šustek" chválí komunisty...

6 0
možnosti
MZ

"Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám"

Aha, tak to jsem aspon v klidu

4 0
možnosti
MR

M32i68l16a58n 45R37a45d63e66k

11. 6. 2013 19:12

v Marxovo dile nebylo nic hruzostrasneho, co slibovali bolsevici take ne, naopak, co slibovali nackove byla sama radostna vira v lepsi zitrky. No a co? Cim vic se slibuje tim vice mrtvych a postizenych. Nejlepsi je blaba hnusna demokracie a kapitalismus, neslibuji nic.

1 2
možnosti
MP

„v Marxovo dile nebylo nic hruzostrasneho“ – jen vyhrožoval násilím:

„Komunisté pokládají za nedůstojné, aby tajili své názory a úmysly. Prohlašují otevřeně, že jejich cílů lze dosáhnout jen násilným svržením celého dosavadního společenského řádu. Nechť se panující třídy třesou před komunistickou revolucí! Proletáři v ní nemají co ztratit, leda své okovy. Dobýt mohou celý svět.“ // Karel Marx : Manifest komunistické strany

6 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik