Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Páni... Nedalo mi to a nakoukl jsem do páně Šustkovy necenzurované diskuze. Rozhodně doporučuji navštívit a udělat si obrázek o autorových příznivcích.:-)

3 2
možnosti
Foto

Karma. R^ Ale, akorát bych tak nepranýřoval novináře. Spíš majitele novin. Dnes, i kdyby se snažili sebevíce psát pravdu, tak o tom co je pravda, rozhoduje jeho nadřízený. A když bude moc aktivní, tak jej  přeřadí na inzerci, nebo propustí. 

S černým "razítkem" na čele může jít sázet stromky na Šumavu. Podobné jako za komunistů.

5 5
možnosti
JV

J62a85n 57V20l67č95e55k

21. 5. 2013 5:10

Vítej zpět Bobe! Ale že ti to trvalo...

3 0
možnosti
JL

Taková obyčejná provokačka.Rv

5 4
možnosti
JH

J63a66n 47H92o70r55a

20. 5. 2013 22:43

Člověče, jste-li zavirován, nepište blogy, jinak to vypadá jak na objednávku toho rudooranžového slizu.

9 5
možnosti

Miloš Zeman získal ve volbách 55% z 60% voličů, kteří se zúčastnili šaškárny zvané přímá volba prezidenta. To procento přesně odpovídá procentu populace trpícího inteligenčním deficitem

8 9
možnosti
Foto

Jen jestli vy jste pane autore taky nebyl s Miloušem vykrúcat na ruské ambasádě;-D ... jinak si nedokážu vysvětlit "todle", co jste vyplodil ! Jestli ho máte rád, postavte mu pomník na Vysočině jako hold;-)

11 13
možnosti
JP

Plácáte páte přes deváté, ale pohled na padajícího a vrávorajícího Zemana snad hovoří za vše. Lid zvolil burana a ožralu, to novináři nemusí tutlat, ale může opět nastat cenzura, na to bude může mít levice  bohužel dost sil.

14 10
možnosti
FV

To mi připomíná jak leží guláš pěkně v klidu v žalůdku a najednou tam přiletí rum.Za chvíli další a další a když přiletí už desátý tak guláš říká.Sakra,musím se jít podívat co se tam nahoře děje. ;-D;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik