Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K10a71r11e33l 24R94a92d89a

8. 12. 2013 9:41

Z komára velbloud. Tak vypadá práce novinářských drben. Ale záleží to hlavně na tom, kdo je platí a jak je úkoluje. Dovede si  někdo představit  novináře, který by psal pravdu ?  Jsem starší ročník, ale žádného takového nepamatuji.  Nejdřív to bylo opěvování úspěchů strany, pak opěvování Havla, dnes opěvování jedné zlodějské party a hanění druhé. Chápu, že novináři nenávidí Zemana. Vždyť řekl pravdu, o jejich profesi tak podobné profesi prodejných děvuch.

Rusnokova vláda není nic moc, ale je zvláštní, že ti kdo na ní nejvíc sočí se vlastně postarali o její nastolení a dělají vše pro to, aby její mandát byl co nejdelší. Buďto je v tom nějaký profíkaný plán, nebo jen v mládí upadli na hlavičku. :-)

0 0
možnosti

Člověk je právě takový jak jedná, když si myslí, že ho nikdo nevidí a neslyší. Normální člověk je v šoku, když lidi kterým třeba věří, dospělí, vzdělaní lidé se oslovují  voe. A to nemluvě o Topolánkovi, který podávaje ruku ministrům říká: Co jste zase vymysleli za p*******.  No a Kalouskův slovník, tak to je úplně bez komentáře. Takže nejspíš pan Šustek dostal za úkol vylipšit image politiků. Beznadějné Šustku. Beznadějné.

0 0
možnosti

Pan Šustek má pravdu o novináři Palatovi.Jenomže by musel popsat hodně případů,kdy novináři píší obdobně jako Palata a tak musím dát zapravdu i Zemanovi,že někteří jsou jenom sloužící póvl.

1 0
možnosti

Ano novinář Palata je pokrytců futrál.

4 0
možnosti

Samozrejme, ze JE...to uz tady dokazal mnohokrat.

5 0
možnosti

Právě ten výrok pana ministra Picka "Já to zaplatím" svědčí o aroganci těchto "politiků". A jentak mimochodem, vůbec jste se nepozastavil na tím jak mluví pan Fischer o panu prezidentovi-obava, že by udělal nějaký pr...er.

3 4
možnosti

Uz se tady peknou chvili dobre bavim. Moje pobaveni jeste znasobil mistr sever Hrebenar, ktery na svem servoblogu mudruje o slusnosti. Je to opravdu k posr...smichy. Takze nikomu nevadi, ze tahle vlada je odborne neschopna. Dokonce byly doby, kdy to byla temer vlada narodnich hrdinu. Vzdyt je jmenoval milacek naroda Zeman. A neni to tak davno. Malery teto vlady zjevne nevadi tolik, jako to, ze tito politici mluvi jako kazdy druhy obcan . Ano vy moralisti, i vy takto mluvite a pokud chcete rict ze ne, tak proste lzete. Pan Rusnok je trouba, protoze si nedal pozor na jazyk. To je fakt. Mohl vedet ze novinari cmuchaji a ze jsou zapnute mikrofony. Nicmene to je tak asi vse co je mu mozne vytknout. Rekl to co si myslel a ta hysterie kolem toho je uplne zbytecna. Stejne tak je zbytecna i jeho nasledna omluva. Mozna by mel sva slova doplnit o stanovisko, ze vlada nepovazuje za potrebne utracet statni penize za ucast na pohrbu Mandely.Neni k tomu totiz zadny duvod. S terorismem je to totiz tak, ze clovek budto terorista je a pokud jim je, tak jim byt neprestane jen proto, ze si to preje politicka korektnost.

3 0
možnosti

Tady nejde ani tak o ten slovník, ale o té aroganci a tím (jak napsal jeden bloger), že jsou naštvaní, že musí PRACOVAT!!!

1 7
možnosti

To záleží čistě na nárocích, jaké na vrcholné politiky máme. Někomu stačí úroveň dlaždič, někdo má požadavky vyšší.. Já bych byl raději, aby politici reprezentující národ měli slovník na vyšší úrovni než "vole se poseru"..

0 3
možnosti
Foto

Mně se zase nelíbí, jak jsme tolerantní. Ať jsou to zlodějny, chlastání v Parlamentu, nevěry nebo mluva dlaždičů. Třeba věta z úst Picky, že zaplatí let speciálu do JAR jasně svědčí s jakým přístupem se chovají k NAŠIM penězům, které jim svěřujeme k co nejužitečnějšímu využití. Tolerancí jsou z nás tupé ovce, se kterými si mohou dělat, co se jim zlíbí.

3 1
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik