Ištvan je škůdce demokracie a kriminalizuje politiku.

„Je to skandální obvinění, které nemá nic společného s trestním právem,“ prohlásil "doktorant" plzeňských práv Marek Benda.

Nebudu tady rozebírat celou kauzu Nečase ani jeho trafikanty Tluchoře, Fuksu a Šnajdra. Už jen to, že jsou tito pánové z ODS a zastává se jich Fiala, Kalousek, Černochová a jim podobní, hovoří za vše. Bývalý ministr spravedlnosti Pavel Blažek  nazval vrchního státního zástupce z Olomouce Ivo Ištvana škůdcem demokracie.  Vyjádřování politiků ODS a TOP 09 na adresu státního zastupitelství a policie mi připomíná vyjadřování "ctihodných" z Cosa Nostra, kterým už hoří koudel u zádele.

Ištvan není škůdcem demokracie, Ištvan je škůdcem mafiánů z ODS! 

Osobně vidím za těmito siláckými výroky obyčejný strach! Strach z toho, že už nemají krytí na ministerstvu vnitra, na ministerstvu spravedlnosti, ani na státním zastupitelství. Proto se dnes organizovaný zločin dovolává demokracie! Ne Ištvan, ale Nečas a jeho partička zkriminalizovali politiku. Ti lidé z ODS jsou úplně mimo mísu. Myslí, že vše je jen o penězích a kšeftování. Přitom sami otevřeně přiznávají, že to, co dělají, nejde dělat čistě. Pěkně jste se odkopali! My se do ničeho nevměšujeme, ale Ištvan musí odstoupit!

Nelze dělat experimenty na lidech, Nečas není pokusný králík, hřímá ODS!

Nedělejte z něho, modrosoudruzi, mučedníka. Co si uvařil, tak ať si jako chlap sní. Nebo máte strach, že by začal mluvit? Kam se poděly ty vaše kecy o nezávislé policii a justici? Ta byla "nezávislá" pouze tehdy, když jste tam měli své lidi! Dnes vám už ani Kubice nepomůže.  Nejvíce mají plná ústa demokracie ti, kteří s ní nemají nic společného. To, co je pro normálního člověka korupce, je pro Tluchoře a spol obyčejná politická dohoda. 

Že máte strach? To je dobře! Musíte se bát! Kdybyste se nebáli, tak byste kradli doteď, protože utahování opasku druhým, zastrašování a lži v přímém přenosu jsou vaše přirozenost. Vy už se nikdy nesmíte dostat ke státním penězům. Dnes veřejně ukazujete celému národu, co to je ta nová "obrozená" ODS. Měli jste sedm let na to, abyste se předvedli a ukázali, co jste zač. Podívejte se za sebe, co po vás zůstalo. A vy nám zase kážete o demokracii a morálce? 

Dál v médiích předvádějte nadutost, elitářství a vaši zkaženou morálku. Nic vám to nepomůže. Jen se dál před národem vybarvujte, až vás bude pět a půl, tak se vás možná Kalousek ujme. I když nevím, teď když může policie svobodně konat ... Zvykejte si, že ne vy, ale bude to soud, který rozhodne.  Konečně mají lidé z policie a státního zastupitelství uvolněné ruce, aby mohli pracovat. 

 V tom případě ještě víc držím palce panu Ištvánovi, paní Bradáčové, policii i celému UOOZ a několika málo dalším statečným, že se pokoušejí tenhle vámi zavedený smradlavý a zatuchlý systém rozbořit. 

 

 

 

Autor: Jan Šustek | středa 12.2.2014 17:02 | karma článku: 39,75 | přečteno: 2668x