Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Šustku, je to portrét Putina s knírkem alá Hitler, se srpem a kladivem, pěticípou hvězdou a hákovým křížem jako symboly totalitních režimů a varování před nimi. Je to vtipné a patrně jste to neviděl. I pro mne je Putin symbolem totality, jednak jako bývalý nejvyšší důstojník KGB, jednak člověk, který vyznává autoritativní režim a zkouší, co si může dovolit. Doufám, že nepůjde chránit své Rusy do našich Karlových Varů. Socdemáky nemusím, ale tady ji budu hájit. Je zvláštní, že zuří především komunisté a její rodina dostává výhružné maily.

1 0
možnosti
SH

Blanko, co je to nejvyšší důstojník KGB? Ty zřejmě ani nevíš, co to je KGB. A v Rusku se jinak, než autoritativně, vládnout nedá. Což ty nepochopíš. Ale ani nemusíš, já se vůbec divím, že ti na nějakém Putinovi záleží. A to, co udělala ta obal na nůž v Liberci jenom odebírá socanům voliče.

0 0
možnosti
Foto

ČSSD se svými "skvělými věcmi" odchází do kloaky dějin. Sbohem a šáteček, milo bylo.:-/

0 0
možnosti
JZ

Paní primátorka udělala skvělou věc, a Šustkové, ať se vztekají, jak chtějí.;-D

3 4
možnosti
MJ

Trefil jste to přesně. Včetně odlivu voličů. A to prosím pěkně jsem byl pravidelným voličem ČSSD ve všech volbách od roku 1996. Tohle byla ta pověstná "poslední kapka", že nadále nemá smysl, podporovat tuto stranu svým hlasem. ČSSD se prostě chová jako slon v porcelánu a není to zdaleka jen paní primátorka.

6 3
možnosti
MN

Jeden pan s takovym divnym jmenem co psal pravy opak nejspis prave omdlel ;-D... no sory jen takovy napad - souhlasim Karma!

6 2
možnosti

J14a51n 57Š48u66s29t35e37k

15. 3. 2014 17:15

Symbol v podobě hajlování byl po porážce nacistického režimu ve druhé světové válce v Československu, stejně jako v Německu a mnohých ostatních evropských zemích, zakázán a dnes může být jeho používání v Česku hodnoceno jako trestný čin podle § 403 či § 404 trestního zákoníku, s trestní sazbou od šesti měsíců až do deseti let odnětí svobody. Neonacisté používají hajlování jako symbol příslušnosti ke své ideologii.

5 8
možnosti
PK

Tak si v klidu ty paragrafy přečtěte, pak se podívejte na ten plachtu s Putinem a zjistíte, že o žádnou propagaci nešlo.

7 3
možnosti
PV

Pane Jane, až mě mrazilo při čtení vašeho příspěvku. R^Neustále je potřeba si připomínat fašismus a jeho šílenosti. A tahle kreatura na liberecké radnici, to už přesahuje vše. Nemluvím o slušnosti, mluvím o trestní zodpovědnosti.

Fašouni, nepište mi, já s vámi diskutovat nechci. Dík za pochopení.

9 8
možnosti
JR

J44a29r96a 83R41a40n77k

16. 3. 2014 0:14

Fasismus jsem nezazila, ale komunismus v cs. provedeni ano, takze muzu rici, dekuji ne!!

1 1
možnosti
IH

Prosím Vás, teď už je jiná doba, teď už ÚV nemusí zaujímat stanovisko úplně ke všemu!

Každý může mít svůj názor! Není to trestné! A může se říkat pravda! Nezávisle na tom, co si myslí domovnice!

1 2
možnosti
Foto

Aha, tak fašismus se může propagovat, to je mi novinka! A co kdyby někdo něco podobného udělal s Obamou, ten válčí jak o závod, to by jste byl také tak tolerantní?

0 5
možnosti
Foto

Vyvěsit na radnici obraz cizího státního příslušníka s hitlerovským knírkem určitě není diplomatické řešení.

Vniknout na území cizího státu a obsadit ho je svinstvo nejvyššího řádu.

Vaším stanoviskem se zařazujete do dobré společnosti.

8 3
možnosti
MN

zkuste dodat nejaky dukaz o tom ze jsou na uzemi nejakeho statu  - kdo vojaci? Myslite Afganistan, nebo Irak, nebo jine zeme Afriky? - jo tak o tech bychom vedeli... a jestli mate na mysli Krym - tak dodnes nikdo nedokazal ze se tam nachazeji vojska cizi zeme - pokud tedy to nejsou vojska RF na pronajatych zakladnach a na prijezdovych cestach mezi nimi. Shledl jsem rozhovor s jednim z vojaku - dobrovolniku na Krymu, take to na nej zkouseli proc to jako dela ze je na strane te armady Ruska ktera je na Krymu .. s usmevem jim odpovedel - mylite se panove - to vsechno jsou krymsti obyvatele, a domobrana kterou si vybudovali proti banderovcum a nacionalistum z Majdanu.

3 10
možnosti
Foto

protože v politice nic není ani černé ani bílé, tak zaujímání rozhodných a přesvědčených postojů je výrazem stupidity.

6 0
možnosti