Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Je důležité poznat rodíl mezi debilem, flamerem a trolem. Ačkoli by se dalo říci, že tyto tři klasifikace jsou totéž, není to pravda.

1 0
možnosti

;-D a už se vám sem blogeři sáčkují, hlavně potrefené blogerky zde byly první R^

Ovšem jak že nemůže mít všechny body jeden člověk? Vy jste zapomněl na Mistra nad mistry Vlada Velikého Kroupu ;-)

10 1
možnosti
FV

Myslete si o tom co chcete, asi tomu nerozumíte. Ani já tomu nerozumím, ale bylo a je to tak. Víc nemám co bych k tomu dodal... V.Kroupa

2 0
možnosti
Foto

tak půlka bodu 4 budiž...jinak jsem asi moc málo psychopatický...ale slibuju, že na tom budu pracovat;-)

10 2
možnosti
AF

Začal jsem blog číst až od popisu bodů desatera a celý čas jsem měl dojem, že autor píše o prezidentovi. Až nakonec jsem si všimnul i nadpisu a uvědomil si svou chybu. Jedinou omluvou mi může být, že jsem typická sova a tak brzo ráno ještě nejsem plně odpovědný za své činy. Slibuji, že příště začnu číst už od začátku.

7 4
možnosti

J44a97n 95Š49u43s87t24e27k

5. 5. 2013 13:54

Můžu napsat pouze jedenkrát. Jsem chudej a nemám krejcary, tak napíšu jen to nejdůležitější.

Sakra, ta "holka" Gottsteinová Sasínková s tou Dianovou mají hezký úsměv. Praha je tak velká vesnice a přitom se v ní něco tak pěkného hned tak nevidí. :-)

10 0
možnosti
Foto

Karma....  pro vašeho dlouholetého přítele, který přednáší na FSV. Svým úvodním citátem trefil hřebík do hlavičky.

10 5
možnosti
Foto

Lidé jsou holt takoví, jací jsou, autore. Potkáte je všude. Tím, že s nimi logicky nediskutujete na potkání, máte dojem, že ty vlastnosti patří nějaké vyjímečné skupině, tedy blogerům a diskutujícím, kteří se nějak projevují a vedou diskuze. Spíše bych řekl, že patří k té části společnosti, která se nebojí za své názor nebo myšlenky postavit. Že se tam občas objeví někdo, kdo vybočuje z řady? Vyjímka vždy potvrzuje pravidlo.

3 12
možnosti
Foto

Zvláštní kategorii ještě tvoří lidé, kteří si neváhají založit nový e-mail, ze kterého odešlou elaborát podtrhující choromyslnost, popřípadě je ještě fajn mít vlastního stalkera... V podání novinářského pisálka, jež neváhá rozmazat soukromí dotyčného na netu je další level... No a o tom to je :-)

hezký článek R^R^

7 11
možnosti