Děkujeme NATO, USA a EU za demokracii na Ukrajině.

Povedlo se! Už vraždí vlastní lidi! Co se tak, dámy Merkelová, Obamová, Ahstonová a pánové Schwarzenbergu, Palato, Kocábe a další bojechtiví hrdinové, vzít za ruce a udělat si "procházku" mezi upálenými civilisty. Opatrně je překračovat, aby jste si neumazali boty a oděv.

Podívat se na výsledky řádění fašistů z Pravého sektoru, které VY tak nadšeně podporujete pod rouškou nastolení demokracie. Co tak, pane Karasi z ČT, udělat naživo reportáž a vysvětlit divákům, že za to vše opět může Putin. Nechcete, nemáte na to žaludek? Kolik ještě musí být povražděno nevinných lidí, aby jste ukojili své mocenské choutky a přestali nám prostřednictvím lokajských médií tlouci do hlavy ty vaše špinavé lži?

Naši stateční otcové a dědové umírali v boji s fašisty. Uběhlo pár desítek let, a jsou tu znovu!

 

----                                                                                                                         Bůh žehnej Putinovi!

Proč jsou NATO a západ z Putina tak připosraní? Protože je jediný v Evropě, který se dokáže postavit proti západní agresi, ať už je to Sýrie, Irán nebo Ukrajina. Nechce se podvolit totální destrukci tradičních národů a hodnot a vytvoření globální diktatury Nového světového řádu (New World Order - NWO) pod vedením USA.  Není slaboch jako západní evropští představitelé, odmítá lokajskou roli, hájí národní zájmy své vlasti a brání se provokačním tlakům USA. Stačí se níže podívat na mapu amerických základen kolem Ruska a Číny.

 

 

 ♦  President Putin se v Rusku kvůli své obraně tradičních náboženských hodnot těší rozsáhlé popularitě. Putin ve svém projevu o stavu národa loni v prosinci řekl: „Mnohé euro-atlantické země opustily své kořeny včetně křesťanských hodnot… Prosazují politiky, kde se na stejnou úroveň kladou rodiny s mnoha dětmi jako partnerství stejného pohlaví, víra v Boha i důvěra v Satana.“ Putinův odkaz na Satanismus vyvolal u elit Nového světového řádu vlnu kárání, neboť jim, kteří do společností, které se snaží podvrátit, protlačují militantní sekularismus, je bližší Satanismus. Každý, kdo o tom pochybuje, by si měl do vyhledávacího enginu vložit jméno „podplukovník Michael Aquino“. Aquino, neskrývaný Satanista a věrohodně obviněných z masového zneužívání dětí, byl za své zločiny proti dětem odměněn jmenováním jako šéf psychologického válčení u US ozbrojených sil. (O pozadí satanistické mezinárodní bankovní elity a její téměř úplné kontroly nad Západními institucemi si přečtěte knihu Nicka Bryanta Franklinův skandál spolu s prací kanadského vědce Henry Makowa.) ♦

I přes velkou mediální masáž, počet občanů, kteří nesouhlasí s nástupem fašizmu a páchanými zvěrstvy na Ukrajině, roste. Pouze fanatický hlupák, stoupenec fašizmu nebo člověk bez charakteru nevidí, že oheň nepokojů byl zažehnut na Majdanu, kde řízené hordy za vydatné podpory USA a EU svrhly demokratickou vládu a dosadily své samozvance. Východ Ukrajiny se začíná odtrhávat od nelegitimní vlády a další města se přidávají a volají po referendech. Smekám před těmi v ukrajinské armádě, kteří odmítli střílet do vlastních lidí, složili zbraně a přešli na stranu těch, kteří se nechtějí podrobit samozvané fašistické vládě.

Čím to je, že dnes je už slyšet většinou pouze John Kerry, zatímco válečný jekot z EU pomalu slábne? Dokonce i česká média si raději našla nebohou Bartošovou s vidinou většího výdělku na její mrtvole. O povražděné a zaživa upálené civilisty na Ukrajině přestávají mít média pomalu zájem. Spojenými státy vytyčený cíl pro Evropu byl splněn.

Za všechno může Rusko a "zloduch" Putin. Je důvod pro vznik dalších vojenských základen USA na cizím uzemí. Ministři obrany NATO dostali vynadáno, že dávají málo peněz na zbrojení, a že je vlády zbytečně cpou do důchodců, školství a zdravotnictví. Náš ministerský herec přijde s prosíkem za Babišem pro další miliony na naši armádu čítající 200 mužů s neprůstřelnými biblemi. Slováci budou dodávat Ukrajině ropu, za kterou nedostanou zaplaceno. V případě volebního vítězství fašistických stran na Ukrajině to média označí za výhru demokratických sil. V opačném případě byly volby zmanipulovány ruskými agenty a musí se opět vyjít na Majdan.

Jen počet mrtvých stále roste.

 

 

Autor: Jan Šustek | neděle 4.5.2014 13:21 | karma článku: 45,08 | přečteno: 6525x