Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Český novinář? Stejný "fašoun" jako ta zvěř z Majdanu!

„Je to směs lokajství, připosranosti, stádovitosti, předposranosti, hlouposti, pohodlnosti, vlezdoprdelismu. Většina českých médií v souvislosti s Ukrajinou předvádí informační zločin."

Prohlásil Mgr. Petr Štěpánek z ODS.

"Lži, mystifikace a pokrytectví politiků a médií dosahují nevídaných výšin. Jsme svědky pokusu totálně manipulovat českou veřejnost a vést ji k nenávisti a emocím ... "

Zdroj: Protiproud

Pro názornost jsem vybral dva silně pravicové zdroje, jako důkaz, že odpor proti zkresleným a lživým informacím nemají pouze levicově smýšlející lidé, ale všichni ti, kteří se cítí svobodní a nechtějí se nechat semlít zbabělou připosraností českých novinářů. 

Na Ukrajině došlo k násilnému převratu proti demokraticky zvolenému prezidentovi, vládě i parlamentu, a to je zločin! Kdyby se toto stalo jinde v Evropě, budete také podporovat ozbrojené bandy z ulice, které násilnicky svrhly demokraticky zvolenou vládu? Čí ruku lížete, že jste se snížili k hnusné goebbelsovské propagandě? Až si kladu otázku, jestli vůbec ví čeští majitelé novin, jaké manipulátory, pokrytce a obdivovatele polofašistických stran zaměstnávají. Na mě to působí, jako by byli někteří novináři bokem placeni ještě někým jiným. Jinak si neumím představit to nadšení z násilí a nenávistné protiruské hysterie. Uvědomují si vůbec tito "hlasatelé pravdy", že čtenář má právo na pravdivé informace? Nebo na to kašlou, hlavně že to sype? Čeští novináři, redaktoři i média, až na vzácné výjimky, vědomě šíří hysterickou rusofobii a vědomě zamlčují informace.  

Je až k neuvěření, koho čeští novináři vědomě podporují.

Položte si otázku, jak byste dopadli v ČR, nebo jinde v Evropě, kdybyste chodili po ulici ozbrojeni, stříleli do  vzduchu z Kalašnikova, s nacistickým znakem na rukávu, nesli portrét Hitlera a hajlovali na náměstí?  Také by Vás mediálně podporovaly české vlezdoprdelky? Také by Vás policisté poplácali přátelsky po zádech a nechali se s Vámi vyfotit? Bohužel, to je realita, to se v Kyjevě za nadšeného potlesku přihlížejících děje! Třetí největší ukrajinská strana "Svoboda" se veřejně hlásí k odkazu Stepana Bandery a  jejíž prapor UPA s trojzubcem je znakem vrahů menšin Poláků, Židů, Volyňských Čechů, Rusů, včetně jejich žen, dětí a dokonce i nemluvňat. Dnes na fasádách domů visí obrazy Adolfa Hitlera - "ukrajinského osvoboditele." To je dnešní realita, o které se novinářům psát nechce. 

 

A tak si kladu otázku. Proč nám média nedávají objektivní informace? Proč jsou jednostranně zaměřeny proti Ruské federaci? Proč lezou slizce a s takovým soudružským nadšením USA a EU do brusele? Proč nenapíšou pravdu o osnovatelích kyjevského násilného převratu? 

Budete také podporovat polofašistické strany,  násilí v ulicích proti demokraticky zvoleným vládám i u nás, nebo kdekoliv jinde v Evropě jen proto, že to bude v zájmu vládnoucích elit EU nebo USA? Klidně bych tomu i věřil, protože vaše lokajství a maločeská připosranost nemá žádné meze. 

Možná, že si někdy uvědomíte, jak ponižujete naši republiku, znevažujete demokratické principy, poškozujete české zájmy v zahraničí a co je nejhorší - ztrácíte důvěru ve společnosti.

A jaká je za to všechno odměna? Tak jako vždy - jidášský groš.

Jan Šustek

Praha

 

 

 

Autor: Jan Šustek | neděle 9.3.2014 12:25 | karma článku: 45,15 | přečteno: 7030x
  • Další články autora

Jan Šustek

Hákový kříž na radnici? Odplivnout si nestačí.

Liberecká primátorka Martina Rosenbergová je ostudou pro ČSSD a měla by okamžitě odstoupit!

15.3.2014 v 12:45 | Karma: 40,10 | Přečteno: 3565x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Média nám blbnou hlavy jako šmejdi na předváděčce.

Je český novinář ještě pořád na straně Čechů? Jde českým politikům o zájmy Česka, nebo už jen o zájmy Bruselu? Opravdu hájí Evropská unie zájmy Evropanů, nebo pouze plní příkazy USA?

11.3.2014 v 11:46 | Karma: 39,09 | Přečteno: 2803x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

"Sejměte" blogera Olšera! (Toto není výzva k násilí)

Václav Král ♦ Břetislav Olšer a jeho falšování historie, aneb Semelová náš vzor. ... ................. Dušan Makovský ♦ Břetislav Olšer - provokatér, nebo kdo? ................................................. ....... Pánové, dámy, blogeři, soudruzi, diskutující, tak VIP bloger Břetislav Olšer vám vadí? Ptám se, proč vadí zrovna těm, kteří se chlubí svými "pravicovými" názory. Copak svoboda slova platí jen pro ty, kteří pískají naučenou písničku z pravicových předvolebních letáků? Co jste zač, že si osvojujete právo určovat, co se na tomto serveru smí psát a co ne? Že to není pravda? Tak se podívejte na diskuzi pod články pana Olšera a dalších blogerů, kteří vám nejdou názorově na ruku. Vím, že nic nepochopíte, ani si to nepřiznáte, protože ne každý si dokázal za těch 25 let uchovat svůj zdravý rozum. .. Doba, "kdo není s námi, je proti nám", se už naštěstí nevrátí. Nebudu tady podsouvat minulému vedení MF iDNES či administrátorům, že si vás takto postupně vychovali k obrazu svému a vy jste si zde udělali stánek těch "nejopravdovějších pravicových myslitelů". . Doba, kdy jste intrikami, urážkami, pomluvou, špiněním jiných blogerů a hromadnými stížnostmi administrátorům uštvali druhé blogery s jiným názorem, jsou naštěstí (doufám) pryč. Ne, Břetislav Olšer a mnoho jiných vámi štvaných blogerů neuhnou a budou dál svobodně psát své myšlenky a názory a vy s tím nic nenaděláte. Můžete dál pomlouvat, špinit, udávat a snažit se házet svůj hnus na druhé, ale stejně tím nic nezmůžete. Rozhlédněte se kolem sebe a zjistíte, že je vás stále méně. Čím to asi je? Chápu, že se vám to nelíbí, ale iDNES se vydala jinou, novou cestou a jako seriózní deník začíná prosazovat demokraticky názorovou pluralitu i na blozích. Napsal bych vám toho více, vyjmenoval do podrobna urážky, kterými jste zahrnuli pana Olšera a mnoho dalších blogerů s jiným názorem, ale proč to dělat? Život je příliš krátký a je škoda ho nevěnovat něčemu, co člověka obohatí a povznese. Bloger Makovský ukončil svůj dehonestující článek větou - "Styďte se, Olšere!" A já říkám, ♦ "Pište svobodně a beze strachu dál, pane Olšere, Streite, Cvalíne, Okamuro a mnoho dalších!" ♦ Doba, kdy jsme museli být všichni stejní, s jediným názorem, už skončila! Jen tito novodobí soudruzi si toho ještě nestačili všimnout.

3.3.2014 v 11:18 | Karma: 6,52 | Přečteno: 2240x | Diskuse| Společnost

Jan Šustek

Močit na hroby mrtvých jako protikomunistický hrdinský čin?

Když ovšem jeden z aktivistů začal zarovnávat hrobku cedulemi s antikomunistickými hesly, hlasitě se přitom začala hýbat hlavní náhrobní deska. „Hele, nevyndáme ho?“ vtipkoval při tom drsně. „Právě jsem se vrátil z hrobu!“ parafrázoval ironicky výkřikem jeden z nich při příchodu k hrobu známý Gottwaldův výrok „právě jsem se vrátil z Hradu“. Další nápisy pak sdělovaly že „Gottwald byl zločinec“, „S lidmi pro lidi vyvraždíme hrdiny“, „Komunistická strana je zločinecká organizace“, „Komunisté vraždili“, „Volíš KSČM? Volíš vrahy!“. K vidění byl i transparent s hákovým křížem a rudou hvězdou, mezi nimiž bylo rovnítko.

1.3.2014 v 10:11 | Karma: 35,11 | Přečteno: 2652x | Diskuse| Politika

Jan Šustek

Je důvod se ještě bát?

Lidé v České republice si demokraticky a svobodně zvolili levicového prezidenta, levicový senát i levicovou sněmovnu. A to i přesto, že byl 25 let masírován drtivou většinou médií, že je zbytečné mít svůj vlastní názor, že stačí jít s proudem a volit pravici. Že Pražáci jsou tak uvědomělí, že stačí, aby kandidovala tenisová raketa všemi milovaného Václava Klause a o vítězi není pochyb. A ejhle, pravičácká mašinerie se zadrhla a se skřípotem padla na .... ústa. Policie a státní zastupitelství se po skoro 25 letech svobodně nadechly a začaly konat. A přesto chtějí někteří lidé ještě více a chtějí demonstrovat. Jako příklad uvádím další Holešovskou výzvu: N Á R O D E P O V S T A Ň !Je čas ukončit vládu parazitů......... Na centrálních náměstích měst v celé ČR sejdou lidé, kteří si přejí ukončení vlády parazitů. Pokud přijde dost lidí, prohlásíme V. Klause za vlastizrádce, zejména za národem nechtěné a protizákonné rozdělení Československa, předání bank, sdělovacích prostředků a velkých podniků do rukou cizinců. Pak půjdeme "navštívit" nejbližšího exekutora, inkasní agenturu...nebo možná vilu některého kmotra.... Kromě okamžitého zastavení exekucí, zrušení soukromých exekutorů a prošetření jejich činnosti budeme požadovat definování a zákaz lichvy a také zrušení zákonů a opatření nelegitimní vlády Petra Nečase. Ta ztratila legitimitu 17. dubna 2012, kdy se její součástí stali ministři za nikým nevolenou stranu LIDEM. Od té doby jsou všechny její zákony a opatření neplatné a musí být zrušeny. Sem spadají nejen tzv. církevní restituce, ale i amnestie V. Klause, protože ji signoval nelegitimní premiér.... Nechme se překvapit, jak tato celorepubliková akce dopadne, v každém případě je to projev svobodné vůle a slova. Záměrně neudávám termín a místa, abych nebyl obviněn (diskutujícími stejně budu :o)) z propagace nějaké svobodné akce.

27.2.2014 v 10:04 | Karma: 5,90 | Přečteno: 1122x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

D35 u Litovle zablokovala nehoda, ze zdemolovaného vozu se vysypal náklad

2. května 2024  10:45,  aktualizováno  11:01

Cestu po dálnici D35 ve směru z Olomouce na Mohelnici zkomplikovala dopoledne nehoda nákladního...

Summity EU jsou válečné kabinety, nemáme mírovou iniciativu, stěžuje si Fico

2. května 2024  10:59

Evropská unie není s to přijít s mírovou iniciativou pro Ukrajinu, všechny schůzky státníků...

SPOLU vsadilo na antikampaň. Paroduje heslo ANO a spojuje hnutí s Ruskem

2. května 2024  10:56

V kampani před volbami do Evropského parlamentu vsadila koalice SPOLU i na antikampaň. Na sociální...

KOMENTÁŘ: EU byla naše výhra a šťastné rozhodnutí, byť přinesla i chyby

2. května 2024  10:41

Česká republika i Evropská unie stály před dvaceti lety před velkým rozhodnutím. Pro obě strany to...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik