Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Mistře, blahopřeji k další reinkanaci. Tentokrát jako bohatý restituent. I vy jeden sociální demokrate, já věděl, že to nevzdáte ;-)

1 1
možnosti
Foto

J95a73n 10H35r86u58š79k91a

2. 6. 2013 20:40

Evropský humanizmus, pomalé soudy, nízké tresty, benevolence a zmlácená holka.

Ublížit někomu, i v sebeobraně, vyžaduje zvířecí krutost, kterou v sobě prostě každý nemá. Spousta z těch, co píšou, že by se bránili útokem by dost možná neudělali vůbec nic. Jediná cesta je vyžadovat účinnou represi ze strany státu, proto přeci platíme daně!

3 0
možnosti
KT

obávám se, že funkce státu (nejen u nás) se zmenšila na přerozdělování peněz vynucených na slušných občanech. stát, jak ho známe se přežil a spirálovitě se nám vrací "doba rytířů". bude jen na každém z nás, co si dokážeme získat a obhájit. můžete sice doufat, že vám stát, úřad, policie pomůže, ale pokud nejste rovnější mezi sobě rovnými, silně o tom pochybuji. nemaí motivaci, nejsou zaplaceni a nezískají tím morální kredit, který by vedl k dalšímu hmotnému růstu. blbé, co?:-)

2 0
možnosti
Foto

Bydlet v Duchcově, pořídím si pistoli.

4 1
možnosti

Autora bych si dle fotografie na ulici spletl s Romem.....;-(

4 16
možnosti
AZ

já prošel na Cejlu prozřením, že cikán může být i bílý, ale chování zůstává :-)

6 0
možnosti
Foto

zrušit tresty typu veřejné práskání býkovcem nebo pranýř uprostřed náměstí byl krok zpět;-D Lidi se aspoň sešli...a upevnilo to kázeň...vězení s knihovnou, tv a posilovnou už nemá ten odstrašující účinek

23 0
možnosti
JJ

R^:-)...ještě bych přidal máčení v koši pro šizuňky pekaře a obchodníky a neprodleně zavedl obecní soudce a obecní šatlavy. Nesmysly, jako přestupkové komise, bych zrušit.

8 0
možnosti
FP

Možná by tu pomohlo zavedení nějakého zákona sebeobrany, tak jak je tomu v USA na Floridě. I když jsem si jistý, že toto vyvolá intenzivní diskuzi.

11 0
možnosti

Ale ten tu je - nutná obrana. Problém je, že spousta lidí věří té hloupé fámě, že se musí nejdřív nechat zmlátit, než se začnou bránit nebo že proti holým rukou nakorbeného násilníka nesmí použít nic lepšího než jeho holé ruce. I kdyby byla schválena doktrína hradu a soudy nižší instance soudily rozumně, furt budou lidé brečet, že se nesmí bránit a pod.

5 0
možnosti
JK

J18o78s10e47f 42K36l53a81t

30. 5. 2013 13:45

Musím se trošku Romů zastat.Půl hodiny před tímto útokem se snažili ukrást někomu nějaké motokolo a ten někdo si i za cenu zlomené ruky to kolo ohlîdal.Dovedete si představit,jak tohle zamává s psychykou šestnáctiletého zmetka,zvlášť před očima jeho starších kumpánů.A posilněn několika pivky z místní nalévárny se přece musel nějak rehabilitovat.A podle příbuzných se zase ani tak moc nestalo-přece nejni nikdo mrtvej

29 2
možnosti

Ono je to daleko horsi, ta sluzebna je hned vedle a zena dokonce zoufale busila na dvere, zatimco se straznik koukal na video, jak je mydli... A nejdesivejsi na celem pripadu to, jak se jej media pokusila ututlat a pokud by neunikl zaznam z kamery, tak i ten straznik by svou praci vykonaval dal.

42 1
možnosti
KT

ano. když zavolá zdejší prudič na místní omladinu, která cvičí na hody (přitom pochopitelně pije) policii, jsou tam cobydup a kontrolují a dávají dýchat nezletilým a jsou PŘÍÍÍSNÍ. když je omladina zavolala, že na hodech jsou chlapi, kteří vyvolávají rvačky a zmlátili mladého kluka, tak jim to velmi trvalo, než se dostavili. zpovzdálí přehlédli a jeli zase do ... bezpečí.

2 0
možnosti
SB

a víte jak to dopadne? ten šestnáctiletej zmetek dostane podmínku a možná nějakých pár hodin úklidu ulic (pozn-dost možná bordelu způsobeného jeho soukmenovci, ale na stop procent by vám to potvrdili jen místní lidi...). Ty dvě kopající paní vyfasují max. rok a půl, takže si budou válet šunky, kouřit cíga a cpát chřtány jen na jiném dotovaném ubytovacím prostoru - čili žádná změna..... výchovný efekt žádná celá nula nic.

43 1
možnosti
KH

Ono bohužel nejde jen o toho nenávistného zmetka a ty dvě kopající bestie. Na videu je jasně vidět spoustu přihlížejících, kteří útočícím nikterak nebránli v jejich nezákonném činění. Ti také potrestaní nebudou. Nebude ani potrestán ten, kdo onomu mladistvému naléval alkohol. Nebo se snad mýlím a zákony platí pro každého?

12 0
možnosti
MB

Moc nechápu titulek: Brutální útok Romů? Nesmysl. S obsahem článku to moc nesouvisí.

4 13
možnosti
  • Počet článků 82
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3506x
Jsem spokojený restituent.
Když nerozumíte článkům nebo s nimi nesouhlasíte, určitě to není vaše vina a raději je ani nečtěte. Nevěřte všemu, já totiž strašně kecám.


Osobní blog
www.jansustek.cz

Seznam rubrik