Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

To co udelal pan Ulehla nebudu komentovat. Mam na nej trochu jiny pohled. Jako primato sliboval (Jaroslavice) a nesplnil. Asi stejne jak v ODS. Pan Melcak, to je jine kafe. Ten mel kuraz. A spravny nahled na situaci. Takovych lidi si vazim i ja. Jen je zajimave, ze jsem jej v ZPS neznal. Ja prestal pracovat pro tento podnik v 1968. Proto asi.

1 0
možnosti
Foto

Dobry den Jaroslave, zdravim do USA, jj, zacal az po roce 1975, ale pak vedl i OTS, znal jste ale urcite meho tchana Jindru Marcika, vzal jsem si jeho dceru Milenu, delal leta na montazich R5 a pak SR50, byl to specialista na souosse vyvrty nastrojovych ulozist revolverovych hlav, bohuzel se uz pripojil k vecnosti, je tomu uz deset let, vzpominam na nej casto, ale dnes diky Vam se mi upne vybavil ten obraz jak stoji na montazni lince, soustruzi specialnim pripravkem vyvrt a rozdava moudra, az mi hrkly cvrcky, diky

0 0
možnosti
Foto

Máte "zajímavé" známé. :-/

1 0
možnosti
JM

Že jo, také jsem si to říkal;-D;-D

0 0
možnosti
JS

Je to zajímavý problém. Buďto volím strany nebo osoby. Pokud volím osoby ať každý poslanec jedná podle vlastního uvážení. Podle našeho volebního zákona volím strany, pak by asi bylo rozumné, aby každý představitel strany měl počet hlasů odpovídající volebnímu výsledku a byl v parlamentu jediný. Byla by to obrovská úspora, zbytečně by se nežvanilo a nebyli by přeběhlíci. Pokud bychom volili osoby, pak jsou zbytečné strany, tedy zase obrovská úspora. Úspory jsou ovšem nežádoucí a proto ten volební paskvil. Pochopitelně nejen u nás.

0 0
možnosti
RH

Jak by mohla Evropa zažít v roce 1945 osvobození od nacismu nebýt Hitlera? :-(

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 818x
živnostník, manický básník, stále ještě zvídavý stárnoucí muž, čerstvý rozvedenec, otec a dědeček

Seznam rubrik