Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

sterbic

4. 5. 2011 22:45
Klaus není hňup. Mohl by se vrátit do ODS, prognózuje Zeman

http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/196065.aspx

0 0
možnosti

kolos.veliky

21. 4. 2011 10:07
Smiřte se s tím,

že Vás pan Klaus neposlechne a nebude v parku krmit ptáčky.

A věřte tomu, i ve svém věku díky svým znalostem a zkušenostem má co říct v naší politice. Stačí se porozhlédnout po tom materiálu, který tam je dneska.

Z nějakého důvodu ho nemáte rád, je to Vaše právo, ale je to asi tak to jediné, co proti tomu můžete dělat.

Že byste se sám angažoval a vahou své osobnosti jej vymazal z politické mapy republiky a světa, to od Vás asi čekat nemůžeme.

0 0
možnosti

sterbic

21. 4. 2011 22:30
Re: Smiřte se s tím,

Máte pocit, že by se v naši společnosti bežně vymazávali lidé třeba jen z politické mapy? Asi se diváte hodně na terminátora, když předpokládáte, že řešením jak se přenést přes pocit nemít někoho rád, je vymazání dotčeného. Takové aspirace rozhodně nemám. Nicméně mohu přemýšlet o tom, co nejvýše postavený představitel našeho státu dělá. Je to vizitka pro náš stát. Promiňte mi tedy, že se s tímto příkladem nedokáži ztotožnit. Vy snad ano?

0 0
možnosti

petrph

20. 4. 2011 18:41
troufal

Bych si spíš tipnout,že pro Klause už tenhle smrdutý rybník české politiky bude malý a vyrazí směrem k nějakým nadnárodním institucím. Evropská unie, Světová banka, nějaká zahraniční prestižní universita.

a  aby znovu spojoval své jméno s kmotry profláknuté ODS? Jaké pravomoci a nástroje by musel dostat jako předseda k dispozici aby se mu mohlo podařit jí vyčistit a očistit v očích veřejnosti? A kdo (ze současného vedení,ale i středních pater ODS, napojených na podnikatelské kruhy) by mu ty pravomoce dal??

0 0
možnosti

snaduzdost

20. 4. 2011 18:47
vyrazí směrem k nějakým nadnárodním institucím

Že jo, o čem si asi vykládal s tím Kofim? Jak dlouho to už ten děla?

0 0
možnosti

omalovánka

20. 4. 2011 18:38
V zájmu všech

Je možné,že na Vaše slova dojde. Já si osobně myslím,že by měl v klidu odejít do důchodu a věnovat se třeba psaní svých pamětí a hlavně neškodit a nepoučovat celý svět. Navíc pevně věřím tomu,že jednou tento člověk bude po zásluze odsouzen a to ne pro svoje narcistické sklony,ale jako ekonom,který způsobil nedozírné škody své vlasti,když v době,kdy legislativa nebyla absolutně připravena na změny, prosadil takovou zhovadilost jako byla kupónová privatizace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1902x
Muž v nejlepších letech se zájmem o historii.

Seznam rubrik