Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

Wendolene

5. 8. 2009 23:29
Film jsem nevidela, ale to je typicke u stripterek

Vzdy tvrdi, ze jinou praci nesezenou a ze tim zivi deti. Jasne. I takova uklizecka ma pojisteni, jenze to je tezsi prace nez se nekde prohazovat kolem tyce a strikat svoje "poklady" do obliceje chlapum.

Jinak pojisteni v USA je tragedie, pojisteni zvlast pro deti by melo byt automaticke bez ohledu na jejich socialni status. Bohuzel tomu tak neni. Uplne chudi maji narok na statni pojisteni, bohati si sami zaplati dobre pojisteni, nekdo ma to stesti, ze ma dobre pojisteni v praci. Ovsem porad zbyva dost velke procento lidi, kteri to pojisteni nemaji, nemohou si ho dovolit a nespadaji na do chudiny, proste jsou mezi. A takovi maly soukromnici , podnikatele plati take majlant, aby meli pojisteni. V USA maji sice nej nej peci, ale jen malokdo se k ni dostane;-D

0 0
možnosti
S

sterbic

6. 8. 2009 10:16
Re: Film jsem nevidela, ale to je typicke u stripterek

R^

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 8. 2009 8:49
Vyřešeno !

Myslím, že někteří politikové už na to přišli. Byl vynesen tajný materiál z jednání komise z kterého cituji : Každá okresní a krajská nemocnice po omezení lůžkové části vyčlení vhodnou zrekonstruovanou budovu se zajištěným restauračním provozem a vhodnými pokoji.  Výnosy z poskytovaných erotických služeb poslouží k vyrovnání rozpočtového schodku nemocnice..... ;-D!!

0 0
možnosti
L

Lyndon

5. 8. 2009 2:40
Mohl bych

dostat informaci, v které části čr. to nejlepší zdravotnictví leží;-DIhned se tam odstěhuji.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

5. 8. 2009 19:47
Re: Mohl bych

Například kardiochirurgie v Pardubicích, špičkové pracoviště i péče. Jestli vás ovšem trápí akné, tak s tím musíte nikoli do nemocnice, ale za dermatologem. :-)

0 0
možnosti
PJ

Jantar19

5. 8. 2009 0:49
všichni videli aspon jeden film

videl sem asi 16 filmu o upirech a taky se jich nebojim.

musite se koukat na duverihodne filmy.

V americe je ten problem, ze si obcane zdravotni pojisteni platit nemusi. Ti, co tak necini si pak musi peci hradit sami a to je pak pochopitelne ranec.

Sam sem v USA pet let žil, platil sem si pouze to nejzakladnejsi pojisteni a uprimne mohu prohlasit, ze s tak kvalitni peci sem se u nas nikdy nesetkal. Uvedu pouze jeden priklad: Na chripku mi nenaordinovali paralen a 14 dni neschopenku, nybrz kalciovou injekci, po ktere sem za par hodin naprosto zdrav. V cechach nic takoveho k dispozici neni, pouze pro vyvolene.

Vážený autore, pokud priste budete opet chtit nepokryte propagovat politiku cssd, nejdrive si zjistete, jak se veci mají. Takhle vypadate jak trouba a vase socdemacka propaganda je spise kontraproduktivni

0 0
možnosti
JT

pepinuvhrnec

5. 8. 2009 8:37
Re: všichni videli aspon jeden film

R^

0 0
možnosti
W

wiki5.5

4. 8. 2009 21:47
vy byste se uzivil

jako komik

"Polyká kolem 15% procent HDP, kvalita péče je však daleko za zdravotnictvím u nás, do kterého jde méně než 8% HDP".

Co vite o kvalite?

0 0
možnosti
P9

pavel 99

5. 8. 2009 7:11
Re: vy byste se uzivil

"...Co vite o kvalite?..." - všechno co mu říkali na politickém školení.:-( Ostatně jiné zdroje a kritéria oné "kvality" neuvedl.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

4. 8. 2009 21:41
Nejhorší jednou bude

až lidé budou muset žít z toho,co si vydělají. To bude fiskální svoboda. A jak byste si autore představoval,že se bude zdravotnictví dotovat a z čeho? Z těch schodků rozpočtu?

0 0
možnosti
JH

NáhodněProcházející

4. 8. 2009 22:02
Re: Nejhorší jednou bude

Proc nejhorsi? Proste se lide vrati ke zpusobu zivota, jaky zili po tisicileti. Tenhle experiment, ktery lidstvo zkousi ani ne 300 let za chvili dojede na nedostatek zdroju...

0 0
možnosti
D

dannet

4. 8. 2009 21:24
prej v Cr je lepsi pece... hahaha

HAHAHAHAHAHAHA, ja se snad svalim na zem.. pece v Cr pry je kvalitnejsi nez v USA... hahahahahahahaha. To mi nedelejte.

Zazil jsem hospitalizaci i beznou peci v obou zemich a asi bych dodal neco o Trabantu a Ferrari.

Kdyz platis pojisteni, mas v USA tu nejlepsi peci na svete podporenou vyzkumem a novymi leky. Kdyz pojisteni neplatis, mas zdarma neodkladnou peci. Kdyz se nekdo rozhodne pojisteni neplatit, nebo to je vsivej hipik s podobnymi nazory jako autor, tak holt musis slapat.

Vsimni si, ze v tom filmu ta slapka je propustena trestankyne. Takze v mladi se misto studia nechala ojet, manzel v prdeli, pak se nechala zavrit... a ted se divi, ze kdyz nic neumi, tak musi tancovat v baru, aby mela na peci pro sve podkurevce.

Zdravotnictvi v USA potrebuje reformu, ale nema to nic spolecneho s CR ani s nametem tohoto filmu.

0 0
možnosti
S

Sampis

4. 8. 2009 20:37
Ano,

liberalistický sen o fungování soukromého zdravotnictvní a konzervativní sen péče pro vyvolené má tyto úskalí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1902x
Muž v nejlepších letech se zájmem o historii.

Seznam rubrik