Zaorálek nemluví za mě a doufám, že nemluví ani za většinu Čechů...

Tak pan Český ministr zahraničí Lubomír Zaorálek nám prý společně se svým čínským protějškem přijal prohlášení, že "Tibet je neoddělitelnou součástí Číny." Nebudu dlouho vypisovat. Jen si dovolím, a to jen a pouze za svou osobu, podotknout, že pokud je ten titulek na iDnes pravdivým a jedná se o výrok pana ministra Zaorálka, mám na mysli to "Češi samostatný Tibet nechtějí", tak pokud toto opravdu pan ministr zahraničí pronesl, tak ať si dá lepáka.

Já jsem Čech a mé stanovisko to tedy rozhodně není. A doufám že ani toto stanovisko nevystihuje názor většiny Čechů. Pan ministr Zaorálek ať mluví maximálně tak za vládu České Republiky, ale ať se prosím přestane vyjadřovat jménem občanů Česká Republiky.

A vyjadřovat se za "Čechy"? To ať ani nezkouší!

Tak že ještě jednou. Pokud se jedná o výrok pana ministra Zaorálka, tak až na chvilku vyndá hlavu z čínské zadnice, tak ať si dá lepáka.

Pokud se však nejedná o jeho výrok, a ten titulek je jen výmyslem z dílny pana autora či paní nebo slečny autorky článku, tak nechť si toho lepáka dá pan autor či paní nebo slečna autorka, neb je tento titulek zavádějící.

 

Jan Sarka - Čech

 

Diskuse BEZ CENZURY zde

 

Psáno pro http://bez-cenzury.com/

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Sarka | úterý 29.4.2014 8:35 | karma článku: 24,25 | přečteno: 961x