Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

No a napadlo někoho to nechat pořádně propočítat ? Třeba by to nakonec stát vyšlo levněji :-) Např. v některých městech funguje městská doprava zdarma. Prostě si spočítali, že tuto dopravu musí stejně dotovat a když si odečetli nebo připočetli podle toho jak to pojmeme náklady na výrobu jízdenek, výdejních automatů a jejich údržbu, kontrolorů, software pro evidenci předplacených karet a nevím čeho všeho ještě přišli na to, že to vyjde zruba šul-nul :-)

0 0
možnosti
FS

Zeman vládu nesestavoval,to je jen takové řvaní od Vás a pana Kalouska. Z Vás vypadlo jenom pár hloupých slov.Jste diletant.

0 7
možnosti
JV

J60a34n 40V77l85č91e47k

20. 9. 2013 9:31

Já s Vámi souhlasím, je to diletant. Jinak by nemohl (spolu s Kalouskem) říct, že je to ve slibech konečná. Ještě by SPOZ mohla navrhnout, že bude zadarmo i autobus, letecká a lodní doprava, a i městská doprava. Budu je volit!  Ale jen tak na okraj Vám povím, že mít stranu která nese moje jméno, tak apoštolu co by s touhle kravinou vylezl ven půjdu nakopat pozadí hned jak vystřízlivím.

1 0
možnosti
Foto

Jen jestli budou nějaké vlaky jezdit mimo tu špičku?:-)

1 0
možnosti
LW

Budou, ale aby se dohnala ztráta na nich získaná, vlaky ve špičce se zdraží na trojnásobek a lidem kteří nima jezdí do práce se už ani nevyplatí pracovat:). Já si o inteligenci našich politiků nikdy nedělal žádny iluze, ale tohle už je teda hodně silny kafe.

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik