Vážení imigranti, vítejte v České republice. Přezuvky ale sebou....

Nedávné rozhodnutí vlády o přijmutí syrských uprchlíků nám opět rozproudilo diskuzi na téma "Evropa/Česka Republika a přistěhovalci." Ozývají se názory na oplocení Evropy, někdo chce stavět na Uralu zeď, další zase vyzývají dokonce ke střílení na lodě převážející běžence. A jiní zase chtějí vítat imigranty s otevřenou náručí.

Rád bych ve zkratce připojil i svůj názor.

Když k vám domů přijde návštěva, musí dodržovat pravidla vaší domácnosti. Například to, že pokud chtějí kouřit, musí jít na balkón neb se v bytě nekouří, že se musí přezout a že, pokud jsou přítomné děti, tak se sprostě nemluví. Krom jiného. Pokud se tato pravidla nebudou návštěvě líbit a budou se u vás "doma" snažit zavést "svá" pravidla, tak je k sobě nepustíte a v případě že již u vás doma jsou a "vaše" pravidla nedodržují , ale chovají se podle těch svých, tak je slušně poprosíte aby odešli, že nejsou vítáni.

Ať to zkusí u sousedů že ti třeba budou benevolentnější, nebo ať se vrátí domů a tam ať si dělají co chtěj. Pokud se jim to nebude zamlouvat a nebudou chtít odejít, tak je prostě čapnete za límec a vyhodíte je. A nikdo se vám nebude divit, ani se na vás dívat skrze prsty.


A to samé očekávám i od přistěhovalců. Klidně k nám přijďte hledat lepší život, štěstí či svobodu, ale chovejte se podle pravidel naší "domácnosti." To znamená; "respektujte naší kulturu, naše zákony, náš životní styl a nesnažte se u nás zavést zákony, ať ty světské nebo náboženské, kteréž panují to ve vaší staré vlasti." Pokud se nepletu, tak tyto zákony jsou právě jedním z důvodů proč jste svou rodnou zem opustili. Ale pokud se vám po nich opravdu tolik stýská a nemůžete bez nich být, vraťte se "domů."

Pokud ale máte přezuvky připravené, vítejte v České republice.

Psáno pro bez-cenzury.com

Diskuze bez cenzury ZDE

Dále ke čtení nabízím:

Miloši, stojím za Tebou!!!!

Naši milí Romové, že umíte zpívat a tančit již víme...........

Kouřím, kouříš, kouříme.....

Jan Sarka

Autor: Jan Sarka | sobota 17.1.2015 6:59 | karma článku: 17,39 | přečteno: 620x