Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Správně.Nedávno zas Miloš, předtím Velký V.Kombinator, předtím Velký Malý ,,Cosi", PŘEDTÍM.... DAVY. Hlas Lidu, hlas...A kdo nejde s námi, jde proti nám.Třeba tůdle na fotbale...ŠPICA;-)

1 0
možnosti
AJ

"Bohouš! Bohouš!", skandovaly davy - to je krása, on je TAK oblíbený... do teď se mu v diskusích říkalo ozubená pleš, ale najednou je to VŮDCE s charismatem Brada Pitta.

No tak ať vám to vydrží...;-D;-D

2 0
možnosti
AS

A29d57a58m 44S83t83a52v49a

10. 11. 2013 18:03

"Sobotka chce znát Zemanův názor na povolební politickou situaci??!!" : A? Naštěstí nejsou všichni takoví troubové, přesvědčeni o vlastní pravdě, sebelásce  a samolibé chytrosti. Ti tu už naškodili až dost.

2 0
možnosti
Foto

Prosím, můj předchozí příspěvek neberte jako snahu o poučení z mé strany. Všichni jsme plnoletí(snad),gramotní a (alesponˇdo jisté míry) svépravní.Čili toliko odpovědˇ na Vaši otázku, nikoli mentorování. Díky za pochopení J.A.J

0 0
možnosti
Foto

Vždy jde o to, čemu se vzletně říká ,,úhel pohledu". Každý má svůj, nějak jej vyjadřuje. Nutnost jednostraně se vyhranit z toho nevyplývá. Tím spíš nechat se do ní tlačit. Mohlo by to být nazíráno i jako manipulace. Oboustraně. Je dobré zachovat si nadhled a snažit se na to podívat z obou stran. Téma i názory jsou zajímavé i značně polarizované. Tak proč neoslovit obě strany. Mají právo to ignorovat, nebo se nad tím zamyslet, brát na vědomí, souhlasit, nesouhlasit. To je v pořádku. Nikomu je neberu, ani nevnucuji. Nic víc, ale ani mínˇ. Zdravím. Všechny;-)

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že toliko o paměti to není.Spíš o tom, že účel světí prostředky. Opět nejde toliko o jména konkretních person. Vlastně obecně vzato....Co Vy na to?Nebo radši snad ani ne;-)

0 0
možnosti
Foto

Vaše poznámky jsou sice duchaplné, jenom jaksi postrádám logickou vazbu na blog, či poznámky pod ním.

Pokud jsem já tak nějak mimo, poučte prosím nevědomého..

2 0
možnosti
Foto

I politik je jenom člověk. Včetně emocí. I těch opojných. I z vítězství. Atˇdomělého, či víceméně skutečného, ale stejně tak ,,dočasného". Pokud opojení neopadne včas a nenastoupí ,,realita", ,,DOČASNOST VÍTĚZSTVÍ SE ZKRÁTÍ. Na jméně nezáleží. Spíš na tom, co lze označit za ,,chladný kalkul". Ne každý jej až tak ovládá. Kdo víc a kdo mínˇ zas ukáže až čas. 8-o My dva a čas, jsme ....;-)

1 0
možnosti
PK

P65a71v25e34l 22K70u29l18a

10. 11. 2013 16:53

Karma, já věřím tomu, že lžiprezident na Sobotku něco vymyslí

3 2
možnosti
Foto

ano a bude potom sáhodlouze vysvětlovat, jak myslel, co tenkrát řekl a že to bylo myšleno úúúúúplně jinak a nebo, že to vůbec neřekl.

Mimochodem, je to sice trochu mimo téma, ale přesto - je zajímavé, že politiky se stávají lidé s nejhorší pamětí.

1 1
možnosti
Foto

S dobrým odhadem napsané a karmu oprávněně držící. :-)

Odhaduji to také tak a nemyslím, že Sobotka činí dobře. Neznám samozřejmě všechny jeho pohnutky, ale obávám se, že je v tom i trochu povýšenosti ze současné situace. Dnes jsem ho poslouchal a on je bytostně přesvědčen, že má vše za sebou a hrdinně zvítězil, čímž je jeho pozice neotřesitelná. Myslím, že se asi bude brzo divit.

2 0
možnosti
Foto

Při vší úctě pane Hermánek, přece dobře víte, že i objektivita je pojem více méně subjektivní.Stejně tak jako pravda. ...,,každý jen tu svou, má za jedinou". Taky to znám, oboustraně, nejsem až tak jiný. Každý je svým způsobem svůj.Zdravím;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik