Redakci iDnes; zjistěte si fakta než článek zveřejníte!!!

Pan novinář, redaktor, či jak ho mám nazvat, Oldřich Mánert který píše na iDnes pod zkratkou "ert" dnes publikoval článek o tom, jak konzervativci z USA nařknuli papeže Františka že je marxistou. V článku zmiňuje krom jiného i jméno Rush Limbaugh. Tohoto konzervativního rozhlasového komentátora, jehož rádio show poslouchá na 15 milionů  lidí denně, pan " novinář " Mánert popsal jako "zapřísáhlého ateistu."  

Jak jsem již psal, Mr. Limbaugh má na 15 milionů posluchačů denně a jeho  show je nejsledovanějším rozhlasovým pořadem v USA. On sám je ve státech opravdová celebrita. Jedněmi milován a zbožňován, dalšími nenáviděn. V USA by se našlo opravdu jen pár lidí, kteří by po zaznění jeho jména nevěděli o koho se jedná. Pokud zadáte jeho jméno do Google vyhledávače vyjede vám na 40 milionů odkazů.

Není tedy žádný problém si o jeho osobě sehnat  přesné a pravdivé informace. A tady se vracím k tomu označení "zapřísáhlý ateista." Rush Limbaugh je vyznáním metodista (methodist) a v boha věrí. Jedna z jeho svateb ( ženil se celkem čtyřikrát) se odehrála v Centenary United Methodist Church. Krom jiného prohlásil; "If You Believe In God, Then Intellectually You Cannot Believe In Manmade Global Warming." Překlad je jednoduchý, nebudu tudíž překládat.

Tento můj povzdech nad přesností a pravdivostí informací, které jsou nám čtenářům ze strany iDnes předkládány, není první. Již jednou jsem psal otevřeně redakci a upozorňoval na konstantní zamlčování (dle mého názoru záměrného) informací ze strany iDnes. Žádné odpovědi či reakce jsem se nedočkal. Moji stížnost můžete najít ZDE.

Ještě si dovolím poznámku, že se již nedivím té "antiamerické" náladě v České společnosti, která se zdá být teď "in", když člověk který má společnost pravdivě informovat, si o zemi a o člověku který tuto zem reprezentuje nedokáže zjistit ty správné informace. Pak se nemůžeme divit neinformovanosti občanů.

Tento můj komentář není o tom, zda je Papež František marxista či není marxista. Není ani o konzervativcích či nějakém jiném politickém názoru. Je to jen o přesnosti informací, které jsou nám jako čtenářům předkládány. To jen jako upozornění pro případnou diskusi a příspěvky v ní.

Diskuse bez cenzury ZDE.

Tak ve 13:21 autor svůj omyl v tichosti opravil. Dobrá to práce.  Napsat jste ale mohl, alespoň pozdravit když nic jiného.

Autor: Jan Sarka | pondělí 16.12.2013 12:10 | karma článku: 19,80 | přečteno: 1150x