Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je úplně lhostejné, zda Palestínci existují. Plán OSN na rozdělení Palestiny z r. 1947 nařízuje, aby v jim vymezených oblastech vznikl 1) židovský stát, 2) Jeruzalém s mezinárodním statutem, ¨3) arabský stát. Pokud si obyvatelé nazvou ten stát Palestina a sami sebe budou nazývat se Palestinci, je to čistě jejich záležitost. Pokud  tento plán OSN nezruší, jsou všechny členské státy povinny přispívat k jeho realizaci.

2 1
možnosti
VK

Pane Rezniku, nepripadate si uz trosku trapne, pri vasem vzdelani a pozici, dokola porad opakovat stejnou vetu a stejne demagogicke a potazmo lzive fraze? Copak si myslite, ze tyto vase vykriky do tmy nekoho jeste zajimaji? Ze jim nekdo veri? Vlastne ano, par takovych se najde ale ve finale jste to vy, nad kterym se vetsina ctenaru, kteri vladnou schopnosti najit si na internetu pravdu, utrpne pousmeje.

2 2
možnosti
MK

Palestina neexistuje, palestinský národ neexistuje, tak co safra s těmi Palestinci ? Vyhladit ? To by bylo asi podle vašeho gusta Rv

0 3
možnosti
Foto

Diplomatická imunita je jedna věc a arzenál připomínající vybavení teroristické skupiny, je věc druhá.

2 0
možnosti

myslite tech osm pistoli a ctyri samopaly z 80. let?

0 2
možnosti

OSN uznalo Palestinu za suverénní stát. To je pro všechny členy OSN závazné. Mladý "chlapec žijící v USA" nemá žádné právo toto rozhodnutí zpochybňovat nebo jménem USA radit Česku.  Jde o podobnou radu udělenou dříve, že se o demokracii v Česku nemusíme bát, protože NATO nás ochrání. Pravděpodobně myslel jako v Jugoslávii.  Ne Palestinci, ale USA okupují jiné státy a okupační americká vojska jsou stále i v Německu. Měli bychom našim německým přátelům pomoc zbavit se okupantů. Máte někdo spojení na Kocába...

3 5
možnosti

a uplne stejne bych to komentoval, kdyby se stejna situace stala na ambasade Izraele

1 1
možnosti
JN

J16a29n 36N81o89v49á49k

20. 1. 2014 12:04

No kdyz si odmyslime historii, tak po valce se uzemi nejak rozdelilo a urcila pravidla.... Ted otazka, je to uzemi stale stejne, nebo doslo k nejakym zmenam? Pokud ano, tak k jakym?

0 0
možnosti

Zase další článek  hystericky založeného odpůrce Palestinců, pravděpodobně  soukmenovce blíže  nespecifikovaného státu okupujícího Palestinské území. 

Palestinské velvyslanectví se přeci omluvilo, že 12 nalezených zbraní včas nepřihlásilo a slíbilo, že po jejich vrácení neprodleně administrativní  opomenutí odstraní a zbraně přihlásí. Kdo způsobil tragickou smrt velvyslance je dosud v šetření. Při logické úvaze zde není nic co  by mohlo ohrozit naše tradičně dobré vztahy s Palestinci.

4 8
možnosti
MK

M21i33l13o56s 88K52u53j88a90l

20. 1. 2014 11:58

Pane Zilka, jedna se urcite o vtip, ne ?

2 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik