Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

Hlavu vzhůru! Za chvíli jsou volby a po nich bude vláda, která vytvoří dobře fungující stát. A Švýcaři se budou u nás učit! Tedy pokud jste oranžový volič, tak máte tuto útěchu. Pokud ne, tak nevím.

2 0
možnosti
LH

Prý také vytvoří dobře kungfující stát, už jste viděl ten trefný billboard?

0 0
možnosti
Foto

On je autor tak trochu zmatený. Nezná pojem "protokolární pero", které si vždy podpisující prezidenti po podpisu smlouvy berou na památku. To by JFK, Medveděv, Obama a další byli také zloději. I když fyzicky tu smlouvu podepsal Karel Spáč, tak dle Ústavy ji podepsal prezident a měl tedy na pero plný nírok. Jediné, co mu lze vytknout, je ta šaškárna, kterou z nudy spáchal před kamerami.

A správně už pan Dvořák napsal, jak je to s pravomocným rozsudkem. Jednomu ale nerozumím. On by i bez pravomocného rozsudku mohli být šoupnuti do basy?

1 0
možnosti
SN

:-)  Dost Vám fandím, ale jestli ten záznam, co oběhl celý svět byl udělaný z jeho nudy, tak jste totálně vedle. Ten zkoumavý pohled, zda se nikdo nedívá, to opatrné přesunutí pera pod stolem a znovu pohled, zda to nikdo nezaregistroval, to je tak výmluvné, že jedině skalní fanda tomu může uvěřit!  Je to marný, je to marný.....je to marný.....ty miliardy lidí nepřesvědčíte o jeho nároku na protokolární pero ! !!

0 2
možnosti
JD

J51a78n 83D62v47o62ř79á33k

12. 10. 2013 9:51

Píšete  polopravdu. Měl byste číst informaci z tohoto serveru  poněkud pozorněji, pokud vám v tom ovšem nebrání absence schopnosti porozumět psanému textu. Dozvěděl byste se, i toto: "

"Nejvyšší soud v Brně může jen nařídit, že si v naší věznici odpykají trest, k němuž byli pravomocně odsouzeni v zahraničí.

"Vtip" je však ve slově pravomocně. Švýcarský rozsudek v kauze privatizace mosteckých dolů bude totiž pravomocný až v případě, že jej potvrdí odvolací soud. A to se stane nejdříve v příštím roce, dost možná až v roce 2015."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/odsouzeni-manazeru-mus-0v8-/domaci.aspx?c=A131011_205445_domaci_zt

 :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik