Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J31a89r11a 26R25a81n12k

17. 1. 2014 2:39

R^Vase odpoved staremu soudruhovi Cumpelikovi je skvela, zvlaste ten konec. S tou svou otazkou "Nebo si opravdu myslíte, že Švýcaři jsou chytří a Češi hloupí?" to opravdu prehnal, zila jsem 14 let ve Svycarsku, vim, jak casto referenda jsou a jak znam me krajany, jednak fakt nejsme jeste na demokracii vyspeli jako celek, uz tady na blozich se nikdo s nikym nesnese, nelaska k sousedum, neduvera vlade, hlavne ta moralka a etika sla do vecnych lovist za 40 let hruzy a ostnateho dratu. Chce to skutecne vice mladych lidi angazovanych v politice, jen prosim NE v KSCMRv

0 0
možnosti
MB

Pane Sárko, souhlasím s vámi. Hezké dny! MB

2 0
možnosti

Pane Jane Sárko,

nedomnívám se, že jste chytřejší, než většina občanů České republiky a že si můžete osobovat právo, negativně hodnotit vyspělost a odpovědnost občanů Českého národa.

**Na rozdíl od vás mám v úctě presidenta České republiky, který byl, jako první, president ČR, zvolen přímou volbou. 

Myslím, že vaše urážka presidenta ČR, je zcela nevhodná.

**Rozhodnutí občanů v různých dějinných dobách, 

musíte hodnotit v kontextu dané doby. Pokud měli občané v roce 1948 plné zuby kapitalistického režimu, nedivte se, že si zvolili jinou cestu. Když měli v roce 1989 občané plné zuby komunistické totality, tak si opět vybrali změnu. Nemusí se vám to, či mně líbit, ale občané mají právo si rozhodnout. **Na rozdíl od vás, mám respekt k vzdělanosti, vyspělosti i odpovědnosti našich občanů a nevěřím tomu, že budou dlouho tolerovat excesy současných politiků! **Pozn. Pokud mi chcete znovu odpovědět, tak mám u svých článků svůj E-mail, ale pokud zvolíte odpověď formou článku, tak mne laskavě upozorněte, abych vám mohl odpovědět.;-)

0 0
možnosti
MM

Pan prezident se znemožňuje sám a uráží kam vkročí, tak o jakou úctu tu jde..

0 0
možnosti
OT

Ale myslím, že by ty podpisy sehnal. Koukejte v Maďarsku, tam měli tak blbý zákon o referendu, že až Ústavní soud musel referendu o tom, že se pivo nebude prodávat ale dávat zdarma zrušit. Jak to tam mají nyní nevím!

1 0
možnosti
BM

Takoví jako vy kteří využijí každé příležitosti si do někoho kopnout, by se neměli žádného referenda zúčastnit.

Hezký den

1 1
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik