Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dlouho jsem necetl horsi patlaninu... Takova ciglerovina...Rv

0 0
možnosti
Foto

No, nevím. Já osobně mám problém jak se Banderem, tak se Žižkou. A vůbec si nemyslím, že jsme v 89´ dělali to samé, co dělají dnes na Majdanu. Také výchozí situace byla tehdy u nás o něčem úplně jiném, než je ta dnešní na Ukrajině. Co se násilí týká, tak jsme přesvědčený o tom, že žádný policejní sbor na světě ještě nikdy neprokázal takovou dávku trpělivosti a poslušnosti, jako tomu bylo v minulých týdnech právě na Ukrajině...

0 0
možnosti
Foto

Žižkovy Spanilé jízdy nás do podvědomí obyvatel příhraničních německých vesnic zapsaly jako násilníky a rabijáky. Asi jako byli v myslích Moraváku zapsáni Kumáni.

1 0
možnosti
Foto

Skvěle napsáno. Karma R^

2 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma.

2 0
možnosti
Foto

pokud by demonstrovali jako my v roce 89 jen s klíči a svíčkami a sešlo by se jich tam 200 tisíc a potom k milionu tak bych neřekl ani á. Pokud by byli ochotní zasednout k jednacímu stolu a dohodli se na demokratických volbách neřekl bych ani bé. Je jich tam pár desítek. Ještě v klidu zbraní zapalovali domy a auta, na poldy házely Molotovovy a střílet rovněž začali vzbouřenci.

1 0
možnosti
MK

Bandera bojoval za národ proti Polákům, Rusům, Židům, ty si dávall dohromady s komoušema a také vzhledem k tomu, co tam prováděli československé Masarykovi legie, tak nenáviděl i  Čechy. Může se nám to nelíbit, ale pro Ukrajince je to národní hrdina

4 1
možnosti
JS

Nějak jste zapomněl podotknout, že Bandera bojoval na straně Hitlera proti vítězné koalici t.j. USA, GB, SSSR a Francie.

1 2
možnosti
PS

Dal jsem karmu. Jenze... vite ja Stefana Banteru chapu a castecne i obdivuji, ale jeho skutky byly ospravednitelne v polovine minuleho stoleti. Podle mne proti Banderovi nelze nic namitat, nelze nic namitat ani proti lidem, kteri jej dnes chteji ocistit.  Jednoznacne vsak odsuzuji lidi, kteri chteji metody OUN pouzivat v XXI. stoleti.  Stejne tak jako obdivuji krizacke vypravy do Svate zeme, ale pritom dnes bych rubani hlav pri pokusu o zajisteni kontroly nad Svatym hrobem neschvaloval.

2 0
možnosti
Foto

Malý dotaz. Jde o téma, či toliko o ,,přesměrování" na privát stránky s registrací? Netvrdím, že by muselo přímo jít o sběr dat, ale to víte, dnes jeden neví. O dvou ani nemluvě, že:-/;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik