Miloši, stojím za Tebou!!!!

Tak Liga arabských států se nám prý rozčílila díky výrokům presidenta Miloše Zemana o stěhování českého velvyslanectví z Tel Avivu do Jeruzaléma. Dokonce si chystá pozvat do svého sídla v Káhiře českého velvyslance, aby mu bylo "vysvětleno", že takovéto výroky jaké pronesl náš president jsou "nebezpečné". A chtějí podávat i stížnost k Evropské unii.

Jitka Ludvikova

A já se ptám; "jaké výroky jsou nebezpečnější? Ty o stěhování ambasády nebo ty, které zpochybňují holokaust, vyzývají k vymazání Izraele z mapy světa, nabádají rodilé Belgičany aby opustili Belgii pokud mají problém s právem šaría?" A tak bych mohl pokračovat dál a dál.

A stalo se někdy, že by si Liga arabských států pozvala na kobereček zástupce Íránu, Muslimského bratrstva, Muslimské obce v Belgii, někoho z Al-Qaedy či Talibanu a vysvětlila jim, že takovéto výroky jsou "nebezpečné"?

Ne, nestalo a pravděpodobně ani nikdy nestane. Pořád se budou dál radostně pálit Bible, Americké vlajky, křesťanské kostely, dále bude pokračovat vraždění nevinných lidí jenom proto že nevěří v Alláha. To vše je patrně v pořádku. Ale nedej bože, aby se jen někdo nepěkně podíval na Korán, nebo si dovolil ironickou poznámku o Mohamedovi, nebo ještě hůř, pokusil se ho nakreslit. To je okamžitě oheň na střeše. A většinou se jedná o střechu křesťanského kostela pod kterou to hořící střechou se nachází pár "nevěřících psů".

Sečteno podtrženo: dokud budou křesťané, židé nebo lidé modlící se k někomu či něčemu jinému než k Alláhovi muslimy pronásledováni a zabíjeni, dokud jimi budou ničeny křesťanské kostely a židovské synagogy a pokud bude dál pokračovat zabíjeni dětí v nákupních centrech ve jménu Alláha, tak já nechci slyšet nic o nějaké muslimské učebně či modlitebně v Karlových Varech nebo kdekoliv jinde v České republice a Liga arabských států si může jít trhnout nohou, slušně řečeno.

A budu stát za názorem presidenta Zemana. I když je mi to více méně šum a fuk kde máme ambasádu a normálně s ním nesouhlasím skoro ve všem. Ale princip je princip a zlu a nenávisti se nesmí ustupovat.

 

 

 

 

 

 

Autor: Jan Sarka | čtvrtek 10.10.2013 8:06 | karma článku: 42,46 | přečteno: 4343x