Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud je z toho alespoń část pravdou a není-li již ,,exnut" lze počítat s tím, že bude ,,zmizen", nehodou, či nemocí.:-/

Ve zkráceném výčtu teroristů jste opmněl ty, kteří byli ocěněni nobolevkou;-(

1 0
možnosti
SS

Arafat a Mandela ?

1 0
možnosti
JM

Článek je hodně dobře vystavěný, pan Achenbach umí. Osobně vůbec nerozporuji Strelkovovo napojení na FSB. Považuji v podstatě za nemožné, aby Rusko žádné agenty na UA nemělo (zrovna tak jako CIA, která má v určité vládní budově v Kyjevě vyhrazena dvě patra a prakticky řídí operace na východě). Problémem je, že faktická stránka článku co do použitých materiálů pracuje s podobnými "důkazy" jako americké ministerstvi zahraničí. To znamená s tím co se odehrálo na sociálních sítích apod. Navíc, nechť se pan Achenbach nezlobí, ale jestliže připouští důkazy ze sociální sítě hovořící proti Strelkovovi nebo jak se jmenuje (které náhle zmizely) a zamlčí podobnou situaci se zprávami španělsky hovořícího dispečera z ukrajinského ŘLP, který si říkal Carlos, jehož twitty byly taky náhle vymazány, tak neposkytuje nestranný pohled, ale jen dolňuje ty informace, které zapadají do předem nalajnovaného názoru na to, kdo je viník (tak jako to podle toho, co tady pod články píšou diskutéři, dělá většina lidí)

A jen tak mimochodem Ukrajina, Holandsko, Anglie a Belgie, které se spolupodílejí na vyšetřování nehody, uzavřely dohodu o mlčenlivosti, tedy že nezveřejní žádné informace, pokud s tím nebudou souhlasit všechny strany dohody. Prakticky to znamená, že když budou důkazy hovořit proti Ukrajině a ta nedá souhlas, tak se tyto informace nezveřejní. Taky dosud nebyly uvolněny nahrávky komunikace s letadlem zabavené ukrajinskou tajnou službou v ŘLP.

2 2
možnosti
Foto

Z toho všeho vyplývá, obzvláště z popisu chyb, které udělal, že Girikin byl přinejmenším double agentem.

0 0
možnosti
Foto

zajímavé i když příbeh nehezký.

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik