Když se mne Zemanova "fanynka" ptá na mou inteligenci........

Chci se veřejně kát a omluvit. Já, občan Jan Šárka, jsem se dopustil hříchu. Ano zhřešil jsem. Dovolil jsem si zvolat, ne že je císař nahý, ale že pokud chce paní Ivana Zemanová pro svého manžela, našeho pana presidenta Miloše Zemana, úctu občanů, musí nejdřív Zeman jakož to její muž ukázat nějakou úctu k úřadu presidenta. A ne se chovat jako hulvát, urážet všechny okolo sebe a dovolit si přijít v podroušeném stavu na odemykání korunovačních klenotů do svatováclavské kaple v Chrámu svatého Víta.

Můj článek najdete ZDE

No a jelikož jsem si tímto drzým činem dovolil opravdu moc, reakce na sebe nenechala dlouho čekat. I když je pod článkem veřejná diskuse, přišel mi email. A ne jen tak ledajaký email. Byl od paní MUDr. E. Marešové Ph.D. Hned jak jsem viděl ty tituly, věděl jsem že je zle. A taky že bylo. Zde je celé znění mé "obžaloby;"

Nechápu, proč každý zakomplexovaný idiot má potřebu, předvést se na Zemanovi ?

Pane Sarko,
 
                 přečetla jsem si váš dnešní článek na iDNES a hned mě napadla následující otázka , která asi také částečně souvisí s mojí profesí.
Pane Sarko, vy už jste jako idiot do USA odjel, nebo se vám to projevilo až tam ?
A k  mé otázce bych ješte doplnila, že pokud slabomyslný nejste, umíte slabomyslného velmi dobře napodobit.
 
Zdraví
 
MUDr. E. Marešová Ph.D. 

To jistě uznáte, že pokud někdo kdo má u jména toliko titulů, jenž jistě znamenají že dotyčný, v našem případě dotyčná, je určitě nadprůměrně inteligentní osoba, tak pokud někdo takto otitulován Vás označí za zakomplexovaného idiota, tak se nad tím zamyslíte. Zamyslíte se a musíte se omluvit za spáchané to rouhání.

Ale pokud jsem vlastně zakomplexovaný to idiot, nenesu za své chování kvůli nízké inteligenci žádnou zodpovědnost. Tudíž se nemusím omlouvat a ani nikomu vysvětlovat, zda-li jsem jako idiot odjel do USA, nebo jestli se mi to přihodilo až zde.

Posouzení své inteligence nechám na jiných. Třeba na paní doktorce MUDr. E. Marešové Ph.D Ještě bych mohl být nařčen ze zaujatosti, pokud bych hodnotil sám svou inteligenci.

A dál budu křičet, že císař je nahý. To přeci blázni mohou. Na to jako blázni mají právo.

PS Díky paní doktorce již vím, proč má být ta krize ve zdravotnictví. Ono slušné chování, slušné vystupování a slušná to mluva nám očividně nechybí jen na Hradě.

Diskuse bez cenzury ZDE

 

Autor: Jan Sarka | čtvrtek 7.11.2013 12:50 | karma článku: 35,64 | přečteno: 2910x